Windows 10 Anlık Takılma Sorunu

Falconakin

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle cümleten Selamın Aleyküm. Bu yazımı yazmadan önce konuyla ilgili araştırmalarımı yaptım ve bu forumda da konulara baktım.

Yeni bir laptop aldım Windows 10 kurulu, entegre ve harici ekran kartları mevcut. Masaüstünde sağ tık gibi işlemler ve ekran çözünürlüğü ayarlamaları kısmına geldiğim zaman anlık olarak takılma söz konusu oluyor. Forumda buna ekran kartı uyanması problemi demişsiniz en son yazı mart ayında güncellenmiş, o vakitten bu yana bir çözüm yoluna ulaşıldı mı? Ve önerebileceğiniz yöntemler mevcut mu öğrenebilir miyim?

Ekran kartı problemi değil de.. Bende de oluyor 30-40 dk da bir 5-10 saniye takılma, bu intel güvenlik yaması ile ilgili olabilir, yani Windows kaynaklı büyük ihtimal. Güncelleme bekleyeceğiz sanırım

cevabınız için teşekkür ediyorum fakat güvenlik yaması ile ilgili olduğunu düşünmüyorum daha önce böyle bir problem yoktu 1 haftadır sorunsuz kullanıyorum bugun genel güncellme yaptım bu şekilde oldu.

Çok önemli bir problem değil. Sürücüleri güncel tut, problemi yazılım yoluyla halledeceklerdir. Paylaşılan sürücünün açıklama satırında da geliştirmeler bölümünde ilgili problem not olarak yazılır tahminen.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı