Windows 10 antivirüs program tavsiyesi

morgh1sto

Hectopat
Katılım
19 Aralık 2020
Mesajlar
56
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar Windows 10 için böyle Windows Key'i satın almak gibi anti virüs programı satın alabiliyor muyuz? Alabiliyorsak önerebileceğiniz siteler ve antivirüs programları var mı?
 

Ücretsiz, Premium ve Ultimate sürümleri var. Premium sürümü yeterli olacaktır. Yıllık ücret ödeyebilir veya bir arkadaşınızı ödül kazan bölümünden Avast'a davet ederek ücretsiz olarak kazanabilirsiniz. Konuya gelip Kaspersky önerenlere kulak asmayın. Kaspersky kötü değil ama Avast'ı öneriyorum. Çünkü genelde başka antivirüsler hakkında bir fikirleri yok.

Şu konudaki son birkaç sayfaya bakarsanız nedenini anlarsınız. Avast nasıldır?
 
Son düzenleme:
Hocam, Kaspersky İnternet Security kullanıyorum. Tavsiye ederim. Key satan yerler var. N11 gibi yerlerde bile var. Avast kullandım. Tavsiye etmem.
 
Arkadaşlar Windows 10 için böyle Windows Key'i satın almak gibi anti virüs programı satın alabiliyor muyuz? Alabiliyorsak önerebileceğiniz siteler ve antivirüs programları var mı?
Sistem konusunda çekinceleriniz yoksa Kaspersky tavsiye ederim hocam, veri tabanı KSN'nin etkileriyle oldukça gelişmiştir. İşinizi fazlasıyla görecektir:
Ücretsiz olarak temin etmenin yanı sıra birçok sitede key bulabilirsiniz.

Avast geçmiş yıllarda etik dışı bir davranışta bulunarak veri satışına bulaşmıştır, tavsiye etmem.
 
ESET.

Yoruyor dedikleri sistemler Pentium ve düşük seviye i3 kullanan sistemler. Eli yüzü düzgün bir PC'de ESET'in çalıştığını hissetmezsiniz bile.
 
Webroot ve Malwarebytes ile çok sağlam koruma sağlayabilirsiniz. Bu zamana kadar bu ikili ile hiçbir virüs PC'me giremedi. Tabii burada sizin kullanım bilginiz de önemli.
Uzun süredir testler de bulundum çok sağlam sistemi bozan virüs ile hemen hemen tüm virüs programlarını test ettim.
En iyisi Norton sonra McAfee ve webroot Malwarebytes diye gidiyor. Kaspersky ESET vs hepsi aynı gereksiz.
 
Kaspersky Security Cloud ve Malwarebytes kombosunu kullanmaktayım. Malwarebytes haftada 1-2 defa tarama yapmak için kullanıyorum ücretsiz versiyonunu, onun dışında kapalı tutuyorum. Kaspersky ise şu anda 1 aylık deneme Premium süresinde, sonrasında Free sürüme geçecek onu da öyle kullanmaya devam edeceğim. N11'de 50 liraya filan yıllık key bulmak da mümkün. Bu ikilinin iyi koruma sağladığını düşünüyorum.
 

Geri
Yukarı