Charles Bronson Kilopat Katılım 30 Aralık 2017 Mesajlar 203 4 Temmuz 2018 #1 CS:GO oynarken ''APC INDEX MISMATCH'' böyle bir mavi ekran hatası alıyorum. İnceleyip yardımcı olursanız sevinirim. Minidump Sistemim: AMD Athlon X4 950 Asus PRIME B350M-A Team 8GB (4GBx2) 2400 MHz T-Force Vulcan MSI RX560 AERO ITX 4G OC ADATA SU650 120GB SilverStone Strider 500W 80+
CS:GO oynarken ''APC INDEX MISMATCH'' böyle bir mavi ekran hatası alıyorum. İnceleyip yardımcı olursanız sevinirim. Minidump Sistemim: AMD Athlon X4 950 Asus PRIME B350M-A Team 8GB (4GBx2) 2400 MHz T-Force Vulcan MSI RX560 AERO ITX 4G OC ADATA SU650 120GB SilverStone Strider 500W 80+
R Rufiq Cavadov Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Eylül 2013 Mesajlar 3.725 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer Azərbaycan Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2018 #2 BIOS sürümünüzü kontrol edin Windows güncelleştirmelerinizi kontrol edin Ekran kartı sürücüsünü Display Driver Uninstaller yazılımı ile kaldırın Resmi sitesinden güncel sürümünü indirin Son olarak oyun orijinal değilse sistemden kaldırmanızı tavsiye ederim Artı 0 Eksi
BIOS sürümünüzü kontrol edin Windows güncelleştirmelerinizi kontrol edin Ekran kartı sürücüsünü Display Driver Uninstaller yazılımı ile kaldırın Resmi sitesinden güncel sürümünü indirin Son olarak oyun orijinal değilse sistemden kaldırmanızı tavsiye ederim
KS KS Charles Bronson Kilopat Katılım 30 Aralık 2017 Mesajlar 203 4 Temmuz 2018 #3 Rufiq Cavadov dedi: BIOS sürümünüzü kontrol edin Windows güncelleştirmelerinizi kontrol edin Ekran kartı sürücüsünü Display Driver Uninstaller yazılımı ile kaldırın Resmi sitesinden güncel sürümünü indirin Son olarak oyun orijinal değilse sistemden kaldırmanızı tavsiye ederim Genişletmek için tıkla... BIOS sürümü güncel. Windowsu 2 hafta önce kurdum güncel. Tüm driverları resmi sitelerinden indirip kurdum hepsi güncel. Oyunu Steam üzerinden oynuyorum orjinal. Artı 0 Eksi
Rufiq Cavadov dedi: BIOS sürümünüzü kontrol edin Windows güncelleştirmelerinizi kontrol edin Ekran kartı sürücüsünü Display Driver Uninstaller yazılımı ile kaldırın Resmi sitesinden güncel sürümünü indirin Son olarak oyun orijinal değilse sistemden kaldırmanızı tavsiye ederim Genişletmek için tıkla... BIOS sürümü güncel. Windowsu 2 hafta önce kurdum güncel. Tüm driverları resmi sitelerinden indirip kurdum hepsi güncel. Oyunu Steam üzerinden oynuyorum orjinal.