Windows 10 - ApRa V1 ISO

@261538 performanstan kastım sistemden tamamen gereksiz programları kaldırmış, hizmetleri kapatmış olmanız ve sistemi gereksiz şeylerden arındırmanız. O yönden her formattan sonra aynı şekilde her şeyi baştan yapmak zorunda kalmamak. Bir de verdiğiniz linkten Windows ISO'nuzu indirince 850 KB üstüne göremiyorum fakat indime hızım normalde saniyede 4 MB. Başka bir şey indirmeyi denedim sorun yok fakat sizin Windows 10 ISO indirince 850 KB üstünü göremiyorum. Başka alternatif indireceğimiz bir yer yok mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
@IRamazanI Başka bir tarayıcıdan dener misiniz? Hız sınırlaması yapmadığı için bu siteyi kullandım.

1622566785362.png

Kendi ağım üzerinde bir soun yaşamıyorum, mobil üzerinde de denedim bir problem yok. İsterseniz bir modemi kapatıp geri açın. Diğer deneyen arkadaşlardan da yorum gelirse duruma göre Google Drive üzerine yükleyebilirim.

Kendi ağım üzerinde bir soun yaşamıyorum, mobil üzerinde de denedim bir problem yok. İsterseniz bir modemi kapatıp geri açın. Diğer deneyen arkadaşlardan da yorum gelirse duruma göre Google Drive üzerine yükleyebilirim.

Yaptım ama galiba MediaFire ilgili bir problem sürekli oluyor.

@Bertan_58 Sistemde SSD var ise çok problem yaratmıyor Defender. Kaldırmama nedenim her kullanıcı yeterli bilgiye sahip değil, kalsın en azından yeri geldiğinde arada bir "kardeşim sen ne yapıyorsun yavaş ol" diyen bir şey olsun:)

Ne kadar bilirse bilsin insan, bazen bir yerden kaçırıyor bir şeyler.

Aynen hocam çok haklısın. Ben de bayağı modifiyeli Windows araştırması yapıyorum ancak bir türlü kendime göre bir ISO ayarlayamadım. Neredeyse ReviOS'lu sistemlere kadar düşeceğim artık :D

An itibarıyla ana sistemime de kurdum, şu anlık bir problem yok, bu hali bile fark etti. Kurulumları da tamamlamak üzereyim. Birkaç düzeltmeyi yarın ana konuya ekleyeceğim.

Eki Görüntüle 1051923

Hocam, ben de şu anda kuracağım. ISO'da herhangi bir değişiklik olmayacak değil mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı