M mert castle Femtopat Katılım 12 Nisan 2021 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2021 #1 Windows 10'da arama yerine bir şey yazamıyorum. Yazmak istedigimde bazen siyah ekran, bazen ise 6 7 harf yazıp kendi kendine arama yerini kapatıyor. YouTube ve forumlarda ne kadar çözüm varsa denedim, olmadı. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Windows 10'da arama yerine bir şey yazamıyorum. Yazmak istedigimde bazen siyah ekran, bazen ise 6 7 harf yazıp kendi kendine arama yerini kapatıyor. YouTube ve forumlarda ne kadar çözüm varsa denedim, olmadı. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Sefa70 Hectopat Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 1.905 Makaleler 4 Çözümler 11 Yer Sıradan bir ev 13 Nisan 2021 #11 mert castle dedi: Yok olmadı. Genişletmek için tıkla... Attığım rehberi uyguladın mı? Artı 0 Eksi
woryxie Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 774 Çözümler 4 13 Nisan 2021 #12 Görev yöneticisinden Arama'yı bulun görevi sonlandırın büyük ihtimalle çözülür. Artı 0 Eksi
KS KS M mert castle Femtopat Katılım 12 Nisan 2021 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2021 #13 Sefa70 dedi: Attığım rehberi uyguladın mı? Genişletmek için tıkla... attıgın rehber de dahil youtube ve forumlarda ne kadar yontem varsa denedim olmuyor bi türlü woryxie dedi: Görev yöneticisinden Arama'yı bulun görevi sonlandırın büyük ihtimalle çözülür. Genişletmek için tıkla... bunu da denedim işe yaramadı Er73748 dedi: Windows nasıl etkinleştirildi? Genişletmek için tıkla... nasıl yani Artı 0 Eksi
Sefa70 dedi: Attığım rehberi uyguladın mı? Genişletmek için tıkla... attıgın rehber de dahil youtube ve forumlarda ne kadar yontem varsa denedim olmuyor bi türlü woryxie dedi: Görev yöneticisinden Arama'yı bulun görevi sonlandırın büyük ihtimalle çözülür. Genişletmek için tıkla... bunu da denedim işe yaramadı Er73748 dedi: Windows nasıl etkinleştirildi? Genişletmek için tıkla... nasıl yani
E Er73748 Megapat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 9.400 Makaleler 10 Çözümler 175 13 Nisan 2021 #14 mert castle dedi: Attıgın rehber de dahil YouTube ve forumlarda ne kadar yontem varsa denedim olmuyor bir türlü. Bunu da denedim işe yaramadı. Genişletmek için tıkla... Görev yöneticisi > ayrıntılar>explorer.exe ye sağ tık >işlem ağacını sonlandır(aşağıdaki bar gidecek )>dosya yeni görev>explorer.exe. Artı 0 Eksi
mert castle dedi: Attıgın rehber de dahil YouTube ve forumlarda ne kadar yontem varsa denedim olmuyor bir türlü. Bunu da denedim işe yaramadı. Genişletmek için tıkla... Görev yöneticisi > ayrıntılar>explorer.exe ye sağ tık >işlem ağacını sonlandır(aşağıdaki bar gidecek )>dosya yeni görev>explorer.exe.
KS KS M mert castle Femtopat Katılım 12 Nisan 2021 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2021 #15 Er73748 dedi: Görev yöneticisi > ayrıntılar>explorer.exe ye sağ tık >işlem ağacını sonlandır(aşağıdaki bar gidecek )>dosya yeni görev>explorer.exe. Genişletmek için tıkla... maalasef olmadı, arama çubuguna bastıgım zaman 3 4 harf yazılıyor sonra 2 saniyelik donup arama yeri kendi kendine kapanıyor Artı 0 Eksi
Er73748 dedi: Görev yöneticisi > ayrıntılar>explorer.exe ye sağ tık >işlem ağacını sonlandır(aşağıdaki bar gidecek )>dosya yeni görev>explorer.exe. Genişletmek için tıkla... maalasef olmadı, arama çubuguna bastıgım zaman 3 4 harf yazılıyor sonra 2 saniyelik donup arama yeri kendi kendine kapanıyor
E Er73748 Megapat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 9.400 Makaleler 10 Çözümler 175 13 Nisan 2021 #16 mert castle dedi: Maalasef olmadı, arama çubuguna bastıgım zaman 3 4 harf yazılıyor sonra 2 saniyelik donup arama yeri kendi kendine kapanıyor. Genişletmek için tıkla... Virüs taraması yaptınız mı sonuçlar nasıl? Artı 0 Eksi
mert castle dedi: Maalasef olmadı, arama çubuguna bastıgım zaman 3 4 harf yazılıyor sonra 2 saniyelik donup arama yeri kendi kendine kapanıyor. Genişletmek için tıkla... Virüs taraması yaptınız mı sonuçlar nasıl?
KS KS M mert castle Femtopat Katılım 12 Nisan 2021 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2021 #17 Er73748 dedi: Virüs taraması yaptınız mı sonuçlar nasıl? Genişletmek için tıkla... evet yaptım herhangi sorun yok, Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et şu videoda herkes oldu demiş ama ben powershellden yazıyı yazdıgım zaman uzun bir kırmızı hata cıktı Artı 0 Eksi
Er73748 dedi: Virüs taraması yaptınız mı sonuçlar nasıl? Genişletmek için tıkla... evet yaptım herhangi sorun yok, Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et şu videoda herkes oldu demiş ama ben powershellden yazıyı yazdıgım zaman uzun bir kırmızı hata cıktı
E Er73748 Megapat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 9.400 Makaleler 10 Çözümler 175 13 Nisan 2021 #18 mert castle dedi: Evet yaptım herhangi sorun yok, Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et şu videoda herkes oldu demiş ama ben PowerShell'den yazıyı yazdıgım zaman uzun bir kırmızı hata cıktı. Genişletmek için tıkla... Windows'u nasıl etkinleştirdiniz? Artı 0 Eksi
mert castle dedi: Evet yaptım herhangi sorun yok, Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et şu videoda herkes oldu demiş ama ben PowerShell'den yazıyı yazdıgım zaman uzun bir kırmızı hata cıktı. Genişletmek için tıkla... Windows'u nasıl etkinleştirdiniz?
KS KS M mert castle Femtopat Katılım 12 Nisan 2021 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2021 #19 Er73748 dedi: Windows'u nasıl etkinleştirdiniz? Genişletmek için tıkla... teknosadan aldıgımda yüklüydü Artı 0 Eksi
Er73748 dedi: Windows'u nasıl etkinleştirdiniz? Genişletmek için tıkla... teknosadan aldıgımda yüklüydü
E Er73748 Megapat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 9.400 Makaleler 10 Çözümler 175 13 Nisan 2021 #20 mert castle dedi: Teknosa'dan aldıgımda yüklüydü. Genişletmek için tıkla... Bir format atmayı dener misiniz? Artı 0 Eksi
mert castle dedi: Teknosa'dan aldıgımda yüklüydü. Genişletmek için tıkla... Bir format atmayı dener misiniz?