ayanami_rei Decapat Katılım 23 Ocak 2023 Mesajlar 178 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2025 #1 Windows 10 arama çubuğu çalışmıyor. Bir sürü çözüm yöntemi denedim ama hiçbiri işe yaramadı. Açılıyor, bir süre sonra kendiliğinden kapanıyor. 2-3 harf hızlı olursam yazabiliyorum ama sonuç yok. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Haziran 2025
Windows 10 arama çubuğu çalışmıyor. Bir sürü çözüm yöntemi denedim ama hiçbiri işe yaramadı. Açılıyor, bir süre sonra kendiliğinden kapanıyor. 2-3 harf hızlı olursam yazabiliyorum ama sonuç yok.
Çözüm ayanami_rei 19 Haziran 2025 Oraya bakmıştım zaten de çözdüm sorunu. Yine de yanıt için teşekkürler. Çözüm yolum cmd'ye girip sfc /scannow çalıştırmak oldu. Arama çubuğu olmadığı için yönetici açamayanlar varsa şu dizine gidebilirsiniz. Kod:Panoya kopyala C:\Users\KULLANICI\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\System Tools Bu kısımda cmd'nin üstüne sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştırabilirsiniz.
Oraya bakmıştım zaten de çözdüm sorunu. Yine de yanıt için teşekkürler. Çözüm yolum cmd'ye girip sfc /scannow çalıştırmak oldu. Arama çubuğu olmadığı için yönetici açamayanlar varsa şu dizine gidebilirsiniz. Kod:Panoya kopyala C:\Users\KULLANICI\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\System Tools Bu kısımda cmd'nin üstüne sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştırabilirsiniz.
Vâreste Kilopat Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 528 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri ANAKART : ASUS PRİME G610M-K D4 EKRAN KARTI : ASUS DUAL RTX 4060 8GB İŞLEMCİ : İNTEL İ5 12400F RAM : LEXAR16 GB DEPOLAMA : 500 GB M.2 SSD Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2025 #2 Çözüldü: Windows 10 arama çubuğu kendi kendine kapanıyor Buraya göz atabilirsiniz. Artı 0 Eksi
KS KS ayanami_rei Decapat Katılım 23 Ocak 2023 Mesajlar 178 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2025 #3 Oraya bakmıştım zaten de çözdüm sorunu. Yine de yanıt için teşekkürler. Çözüm yolum cmd'ye girip sfc /scannow çalıştırmak oldu. Arama çubuğu olmadığı için yönetici açamayanlar varsa şu dizine gidebilirsiniz. Kod:Panoya kopyala C:\Users\KULLANICI\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\System Tools Bu kısımda cmd'nin üstüne sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştırabilirsiniz. Artı 0 Eksi Çözüm
Oraya bakmıştım zaten de çözdüm sorunu. Yine de yanıt için teşekkürler. Çözüm yolum cmd'ye girip sfc /scannow çalıştırmak oldu. Arama çubuğu olmadığı için yönetici açamayanlar varsa şu dizine gidebilirsiniz. Kod:Panoya kopyala C:\Users\KULLANICI\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\System Tools Bu kısımda cmd'nin üstüne sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştırabilirsiniz.