Windows + R ile çalıştır penceresini açın > "msconfig" yazıp Enter tuşuna basın > "Güvenli Önyükleme" ve altındaki "Ağ" yazılarını seçin > Uygula ve Tamam butonları ile pencereyi kapatın.
Sistemi yeniden başlatıp açılınca kontrol edin düzeldiyse aynı şekilde msconfig penceresini açıp "Güvenli Önyükleme" seçeneğini kapatın ve yeniden başlatın.
Not: Outlook hesabınız bağlıysa ve PIN kullanıyorsanız açılışta size Outlook şifrenizi sorar bilginize.
Öncelikle yardımın için teşekkür ederim. Dediklerini aynen yaptım. Çalışmadı. Ama alttaki uyarıyı aldım. Bu beni bir adım daha sorunu çözmeme yardımcı olacağını düşünüyorum.
Öncelikle yardımın için teşekkür ederim. Dediklerini aynen yaptım. Çalışmadı. Ama alttaki uyarıyı aldım. Bu beni bir adım daha sorunu çözmeme yardımcı olacağını düşünüyorum.
ctfmon.exe nedir gibi bir bilgi mi arıyorsunuz? veya ctfmon.exe nasıl kaldırılır konusunda yardıma mı ihtiyacınız var? Cevapları bu yazıda bulabilirsiniz.
Valla çok garip, Pc çöküşe geçti format attım artık. Hayatımda ilk kez Windows98 sonra ilk kez bir Windows çökertim. Temiz kullanırım genelde... Neyse iyki format atmışım Pc hızlandı.
Bu arada konu çözülmedi ne yapmam lazım bu konuyu, burada biraz yeniyim.