Excly Picopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 165 21 Eylül 2020 #1 Bu neden böyle oldu anlamadım. Nasıl çözebilirim? Dosya Ekleri unknown.png 2,7 KB · Görüntüleme: 102
M MzK48 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Mayıs 2016 Mesajlar 1.854 Makaleler 1 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2020 #2 Uygulama kaldırılmış olabilir. Bilgisayarını yeniden başlat düzelecek mi bakalım. Artı 0 Eksi
Ç ÇAĞATAY TORUN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 6.140 Çözümler 61 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2020 #3 Arama çubuğuna sağ tıkla aradığın orada olabilir. Artı 0 Eksi
Kerem00 Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2018 Mesajlar 7.088 Makaleler 3 Çözümler 152 21 Eylül 2020 #4 Görev yöneticisinden "Windows Gezgini"ni yeniden başlatın. Son düzenleme: 21 Eylül 2020 Artı 0 Eksi
KS KS Excly Picopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 165 21 Eylül 2020 #5 MzK48 dedi: Uygulama kaldırılmış olabilir. Bilgisayarını yeniden başlat düzelecek mi bakalım. Genişletmek için tıkla... Birisi özelliklerden bilgisayarım için en iyi görünümü seçi seç demişti seçtim ama düzelmedi şimdi yeniden başlatacağım düzelirse belirtirim. Artı 0 Eksi
MzK48 dedi: Uygulama kaldırılmış olabilir. Bilgisayarını yeniden başlat düzelecek mi bakalım. Genişletmek için tıkla... Birisi özelliklerden bilgisayarım için en iyi görünümü seçi seç demişti seçtim ama düzelmedi şimdi yeniden başlatacağım düzelirse belirtirim.
Yamete Kudasai Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 4.952 Makaleler 4 Çözümler 57 21 Eylül 2020 #6 Tablet modu açıksa kapatın. Performans seçeneklerinden "Simgeler yerine küçük resimleri göster." seçeneğini tikleyin. Artı 0 Eksi
Tablet modu açıksa kapatın. Performans seçeneklerinden "Simgeler yerine küçük resimleri göster." seçeneğini tikleyin.
KS KS Excly Picopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 165 21 Eylül 2020 #7 Kerem00 dedi: Görev yöneticisinden "Windows gezgini"ni yeniden başlatın. Genişletmek için tıkla... Maalesef düzelmedi. Yamete Kudasai dedi: Tablet modu açıksa kapatın. Performans seçeneklerinden "simgeler yerine küçük resimleri göster." Seçeneğini tikleyin. Genişletmek için tıkla... Hangi performans seçenekleri anlayamadım. Yamete Kudasai dedi: Tablet modu açıksa kapatın. Performans seçeneklerinden "simgeler yerine küçük resimleri göster." Seçeneğini tikleyin. Genişletmek için tıkla... Dediğinizi anladım ve tikledim ancak düzelmedi. Kerem00 dedi: Görev yöneticisinden "Windows gezgini"ni yeniden başlatın. Genişletmek için tıkla... sfc/scannow yapsam sizce düzelir mi? Son düzenleme: 21 Eylül 2020 Artı 0 Eksi
Kerem00 dedi: Görev yöneticisinden "Windows gezgini"ni yeniden başlatın. Genişletmek için tıkla... Maalesef düzelmedi. Yamete Kudasai dedi: Tablet modu açıksa kapatın. Performans seçeneklerinden "simgeler yerine küçük resimleri göster." Seçeneğini tikleyin. Genişletmek için tıkla... Hangi performans seçenekleri anlayamadım. Yamete Kudasai dedi: Tablet modu açıksa kapatın. Performans seçeneklerinden "simgeler yerine küçük resimleri göster." Seçeneğini tikleyin. Genişletmek için tıkla... Dediğinizi anladım ve tikledim ancak düzelmedi. Kerem00 dedi: Görev yöneticisinden "Windows gezgini"ni yeniden başlatın. Genişletmek için tıkla... sfc/scannow yapsam sizce düzelir mi?