Windows 10 Arama Hiçbir Şeyi Bulmuyor

Kaan_12

Decapat
Windows 10 Home kullanıcısıyım. Search bar hiçbir şeyi bulmuyor. İnternetten bulduğum bilgilerle Cortanayı tekrar kayıt etmek, servislerden Windows Searchi tekrar başlatmak gibi şeyleri denedim fakat nafile. Yeni bir hesap açıp denediğimde ise çalışıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videodaki tüm her şeyi denedim fakat yine olmadı.

Resimdeki gibi beyaz bir ekran beliriyor bir şey aradığım zaman.

Yardımlarınız için teşekkürler.

Adsız.png
Adsız2.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 10 Home kullanıcısıyım. Search bar hiçbir şeyi bulmuyor. İnternetten bulduğum bilgilerle Cortanayı tekrar kayıt etmek, servislerden Windows Searchi tekrar başlatmak gibi şeyleri denedim fakat nafile. Yeni bir hesap açıp denediğimde ise çalışıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videodaki tüm her şeyi denedim fakat yine olmadı.

Resimdeki gibi beyaz bir ekran beliriyor bir şey aradığım zaman.

Yardımlarınız için teşekkürler.

Eki Görüntüle 360969Eki Görüntüle 360970

Windows 10 Orjinal ISO dosyasını indir E sürücüsüne tak ve şunu gir.
Kod:
Dism /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth /Source:wim:E:\sources\install.wim:1

Dediğinizi ve dizin oluşturmayı denedim fakat olmadı.Yeni bir kullanıcı ile oturum açınca arama özelliğini kullanabiliyorum. Eski kullanıcıyı silip o kullanıcıdaki klasör program vs. yeni hesapta kullanabiliyor muyum?
Not: İş dolayısıyla eve uğrayamadığımdan konuya yazamadım.
Konu kapatılabilir. Yeni kullanıcı açıp eski kullanıcıyı sildim. Arama kısmi artık çalışıyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı