Windows 10 arama kutusu çalışmıyor

Cicenes35

Hectopat
Makaleler
3
Arkadaşlar format atalı 2 saat olmadı tıklıyorum arama simgesine ama hiçbir şey oluyor tıklama animasyonu oluyor ama hiç açılmıyor. Ne yapacağım ben? Böyle dayanamam.

Bende de öyle cözümlerine bakıp uygulamama rağmen hala cözemedim.

Arkadaşlar format atalı 2 saat olmadı tıklıyorum arama simgesine ama hiçbir şey oluyor tıklama animasyonu oluyor ama hiç açılmıyor. Ne yapacağım ben? Böyle dayanamam.
Win R kombinasyonuyla çalıştır'ı açın ve services.msc yazın. açılan yerde Windows Search'ı bulun ve yeniden başlatın.

Sonra ne yapacağım hocam.

Çalıştırmayı deneyin. Çalışmıyorsa hâla bu sefer CTRL + Shift + ESC kombinasyonu ile Görev Yöneticisi'nden explorer.exe'yi bulun ve kapatın ardından aynı ekranda sol üst tarafda dosya > yeni görev çalıştır deyip explorer.exe'yi çalıştırın yine sorun düzelmezse. Yeni görev çalıştırın ve Cmd.exe yazın ardından şu kodları yazın:

Netsh advfirewall reset

Repair-bde

SFC /scannow

dism.exe /online /Cleanup-Image /StartComponentCleanup /RestoreHealth

Chkdsk /f (sonda Y ye bas) ve yeniden başlat.

Son düzenleyen: Moderatör:

Repaip-bde hata verdi
Error: Invalid syntax. Use "repair-bde -?" for correct usage.
Ondan sonraki komutu yazdım şu anda bir şey yüklüyor.

Repaip-bde hata verdi
Error: Invalid syntax. Use "repair-bde -?" for correct usage.
Ondan sonraki komutu yazdım şu anda bir şey yüklüyor.

Tamam o biraz uzun sürebilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yükledi bile ama dediim gibi hata verdi.
O kod bitlockerı düzeltmek için işe yarıyor önemli değil. şöyle kullanılmalıydı repair-bde C: -rp "Kurtarma anahtarın" diğer kodlarla birlikte sorunun düzelip düzelmediğini bildirir misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…