Win R kombinasyonuyla çalıştır'ı açın ve services.msc yazın. açılan yerde Windows Search'ı bulun ve yeniden başlatın.Arkadaşlar format atalı 2 saat olmadı tıklıyorum arama simgesine ama hiçbir şey oluyor tıklama animasyonu oluyor ama hiç açılmıyor. Ne yapacağım ben? Böyle dayanamam.
Win r kombinasyonuyla çalıştır'ı açın ve services.msc yazın. Açılan yerde Windows Search'ı bulun ve yeniden başlatın.
Sonra ne yapacağım hocam.
Çalıştırmayı deneyin. Çalışmıyorsa hâla bu sefer CTRL + Shift + ESC kombinasyonu ile Görev Yöneticisi'nden explorer.exe yi bulun ve kapatın ardından aynı ekranda sol üst tarafda dosya > yeni görev çalıştır deyip explorer.exe yi çalıştırın yine sorun düzelmezse. Yeni görev çalıştırın ve Cmd.exe yazın ardından şu kodları yazın:
Netsh advfirewall reset.
Repair-bde
SFC /scannow
dism.exe /online /cleanup-ımage /startcomponentcleanup /restorehealth
Chkdsk /f (sonda y ye bas) ve yeniden başlat.
Repaip-bde hata verdi
Error: Invalid syntax. Use "repair-bde -?" for correct usage.
Ondan sonraki komutu yazdım şu anda bir şey yüklüyor.
Tamam o biraz uzun sürebilir.
O kod bitlockerı düzeltmek için işe yarıyor önemli değil. şöyle kullanılmalıydı repair-bde C: -rp "Kurtarma anahtarın" diğer kodlarla birlikte sorunun düzelip düzelmediğini bildirir misin?Yükledi bile ama dediim gibi hata verdi.
O kod BitLocker'ı düzeltmek için işe yarıyor önemli değil. Şöyle kullanılmalıydı repair-bde C: -RP "Kurtarma anahtarın" diğer kodlarla birlikte sorunun düzelip düzelmediğini bildirir misin?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.