Çözüldü Windows 10 arama yerine yazılan gözükmüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

m3081

Hectopat
Makaleler
3
Daha fazla  
Windows 10 20H2 kullanıyorum arama yerine bir şey yazdığım halde yazdığım görünmüyor.

1609225921802.png

Bu fotoğrafta bir şey yazdığım halde görünmüyor ve bu sorun ayarlarda da var.

1609226089199.png

Ayarlarda da bir şey yazdığım halde yazdığım görünmüyor.
Not: Sorun gidericiyi denedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hocam, Windows+R yapın. Arama yerine ctfmon.exe yazın. Muhtemelen düzelecektir. Fakat PC kapatılıp açılınca tekrar eski haline dönebilir. Bunun için. Windows klasörü içinde ctfmon.exe yazıp programı bulun. Masaüstü kısayolu oluşturun. Bunu başlangıç uygulaması olarak ayarlamak için, Windows+R yapın ve shell:startup yazın. Açılan pencereye masaüstünde bulunan ctfmon.exe kısayolunu sürükleyip bırakın. Bundan sonra her açılışta otomatik devreye girecektir.
Hocam, Windows+R yapın. Arama yerine ctfmon.exe yazın. Muhtemelen düzelecektir. Fakat PC kapatılıp açılınca tekrar eski haline dönebilir. Bunun için. Windows klasörü içinde ctfmon.exe yazıp programı bulun. Masaüstü kısayolu oluşturun. Bunu başlangıç uygulaması olarak ayarlamak için, Windows+R yapın ve shell:startup yazın. Açılan pencereye masaüstünde bulunan ctfmon.exe kısayolunu sürükleyip bırakın. Bundan sonra her açılışta otomatik devreye girecektir.

Çözüm
Hocam, Windows+r yapın. Arama yerine ctfmon.exe yazın. Muhtemelen düzelecektir. Fakat PC kapatılıp açılınca tekrar eski haline dönebilir? Bunun için. Windows klasörü içinde ctfmon.exe yazıp programı bulun. Masaüstü kısayolu oluşturun. Bunu başlangıç uygulaması olarak ayarlamak için, Windows+r yapın ve Shell: Startup yazın. Açılan pencereye masaüstünde bulunan ctfmon.exe kısayolunu sürükleyip bırakın. Bundan sonra her açılışta otomatik devreye girecektir.

Denedim olmadı.
Hocam 2 tane ctfmon.exe var.

1609228641715.png

Hocam hatta 4 tane var.

Dosya Ekleri

• 1609228875348.png
    1609228875348.png
    29,8 KB · Görüntüleme: 42
Son düzenleme:
Hocam, System32 olanı kullanın. Zaten program çalıştırma yerine (Windows+R) ctfmon.exe yazarsanız devreye girer. Shell:startup penceresine eklerseniz açılınca da çalışır.

Hocam, System32 olanı kullanın. Zaten program çalıştırma yerine (Windows+r) ctfmon.exe yazarsanız devreye girer. Shell: Startup penceresine eklerseniz açılınca da çalışır.

Hocam hepsini denedim hiçbiri işe yaramadı sanırım ocak güncellemesini beklemekten başka bir şey yok.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı