Merhaba, kendim daha önce hiç format atmadım. Ancak Windows 10 ayarlarından format atılabildiğini öğrendim. Kendi kendine kurulum vs. yapılıyormuş sanırsam. Bunun normal formattan bir farkı olur mu? Yoksa kendim komple format atmayı mı denemeliyim?
Merhaba, kendim daha önce hiç format atmadım. Ancak Windows 10 ayarlarından format atılabildiğini öğrendim. Kendi kendine kurulum vs. yapılıyormuş sanırsam. Bunun normal formattan bir farkı olur mu? Yoksa kendim komple format atmayı mı denemeliyim?
Hızlı açılan bir Windows istiyorsanız kurulumu UEFI olarak gerçekleştirmelisiniz. İşte UEFI kurulum için Windows 10 USB hazırlama rehberimiz. UEFI, yani
Hızlı açılan bir Windows istiyorsanız kurulumu UEFI olarak gerçekleştirmelisiniz. İşte UEFI kurulum için Windows 10 USB hazırlama rehberimiz. UEFI, yani
Berbat bir ayar. Hem temiz kurulumdan çok daha uzun sürüyor, hem de çok sağlıklı değil. Sorun çıkartabiliyor ve bazen sorun yokken sorun bile yapabilir. Temiz kurulum yapın zira bu format değil. Sadece Windows diski temizliyor ve sıkıştırılmış sistem imajlarını yapıştırıyor.
Hızlı açılan bir Windows istiyorsanız kurulumu UEFI olarak gerçekleÅtirmelisiniz. İÅte UEFI kurulum için Windows 10 USB hazırlama rehberimiz. UEFI, yani