Çözüldü Windows 10 ayarlar simgesi resim simgesine dönüştü

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
54
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
PC: Intel Core i5-12400F | ASUS Dual RX 6600 | ASUS Prime H610M-K D4 | XPG Gammix D30 2x8 RAM | WD SN570 500GB | FSP Hydro K Pro 500W 80+ | Vento VG10F

GIGABYTE G24F-2 | Logitech G213 Prodigy | ATK A9 Dragonfly | QP Honeycomb Mousepad | Windows 11 24H2.
Meslek
Öğrenci
Ayarlar simgesi resim simgesine dönüştü, nasıl düzeltebilirim? DISM ve sfc/scannow denedim ama olmadı. Sadece ayarlar simgesi resim simgesine dönüşmüş.

1655017168368.png

Windows güncel. Explorer.exe yeniden başlatma denedim gene olmadı.

Çözüm
Hocam şu videodaki işlemleri uygular mısınız?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Maalesef geç oldu diye çözüm bulamayınca Windows 10 aracı ile bu bilgisayarı yükselt diyerek tekrar kurdum. Şu anlık bir şey yok. Bu hataya neyin sebep olduğunu öğrenmem lazım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Maalesef geç oldu diye çözüm bulamayınca Windows 10 aracı ile bu bilgisayarı yükselt diyerek tekrar kurdum. Şu anlık bir şey yok. Bu hataya neyin sebep olduğunu öğrenmem lazım.

Çözüm

Bazen benim de oyunlarımın kısayolları böyle oluyor. Bende çözemedim. Bu sorun olduğunda herhangi bir av kullanıyor muydunuz?

Hayır, antivirüs kullanmıyorum ben. Hiçbir antivirüs yok, Defender bile yok. Bu arada, Windows 10 kullanırken Windows 10 aracı ile bilgisayarı yükselttiğimiz zaman format gibi oluyor mu?

Hayır, antivirüs kullanmıyorum ben. Hiçbir antivirüs yok, Defender bile yok. Bu arada, Windows 10 kullanırken, Windows 10 aracı ile bilgisayarı yükselttiğimiz zaman format gibi oluyor mu?

Hayır olmaz formatta diskleri de silip yeniden biçimlendirisiniz. Ama yükseltmede böyle bir şey söz konusu değil. Avler bazen kısayolları bozabildiği için sormuştum, ilginç.

Aslında format derken, Windows'un tamamen silinip yeniden yüklenmesini demek istemiştim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı