yiğitSolak Picopat Katılım 7 Aralık 2024 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2025 #1 Merhaba bilgisayarımı güncelledim sonrasında BF 1 oyunuma girmedi yazılım sorunu dedi, ayarlar simgesine tıkladığımda ise böyle bir hata verıyor:
Merhaba bilgisayarımı güncelledim sonrasında BF 1 oyunuma girmedi yazılım sorunu dedi, ayarlar simgesine tıkladığımda ise böyle bir hata verıyor:
KS KS yiğitSolak Picopat Katılım 7 Aralık 2024 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2025 #21 Sakuya Izayoi dedi: Temiz kurulum dışında bir yol kalmadı sanırım. Bunun işe yaramadığını ilk kez gördüm. Genişletmek için tıkla... Bu sorun ilk çıktığında geforce güncellemesi vardı, yap dedim güncelleme başarısız dedi bununla alakalı bir sorun olabilir mi? Artı 0 Eksi
Sakuya Izayoi dedi: Temiz kurulum dışında bir yol kalmadı sanırım. Bunun işe yaramadığını ilk kez gördüm. Genişletmek için tıkla... Bu sorun ilk çıktığında geforce güncellemesi vardı, yap dedim güncelleme başarısız dedi bununla alakalı bir sorun olabilir mi?
S Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.596 Makaleler 5 Çözümler 275 3 Mart 2025 #22 Olabilir, NVidia sürücüleri şu aralar çok sorun çıkartıyor gördüğüm kadarı ile. Artı 0 Eksi
KS KS yiğitSolak Picopat Katılım 7 Aralık 2024 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2025 #23 Sakuya Izayoi dedi: Olabilir, NVidia sürücüleri şu aralar çok sorun çıkartıyor gördüğüm kadarı ile. Genişletmek için tıkla... Battelfıeld 1 de ise bu şekilde sorun çıkarıyor . Dediğimiz gibi nvidia ile alakalı da olabilir . Sakuya Izayoi dedi: Olabilir, NVidia sürücüleri şu aralar çok sorun çıkartıyor gördüğüm kadarı ile. Genişletmek için tıkla... Ben nasıl bir çözüm yolu bulacağım peki araştırdım araştırdım yok hiçbir şey biraz daha yardımcı olamaz mısınız? Dosya Ekleri resim_2025-03-03_202834768.png 2,1 MB · Görüntüleme: 25 Son düzenleme: 4 Mart 2025 Artı 0 Eksi
Sakuya Izayoi dedi: Olabilir, NVidia sürücüleri şu aralar çok sorun çıkartıyor gördüğüm kadarı ile. Genişletmek için tıkla... Battelfıeld 1 de ise bu şekilde sorun çıkarıyor . Dediğimiz gibi nvidia ile alakalı da olabilir . Sakuya Izayoi dedi: Olabilir, NVidia sürücüleri şu aralar çok sorun çıkartıyor gördüğüm kadarı ile. Genişletmek için tıkla... Ben nasıl bir çözüm yolu bulacağım peki araştırdım araştırdım yok hiçbir şey biraz daha yardımcı olamaz mısınız?
S Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.596 Makaleler 5 Çözümler 275 4 Mart 2025 #24 Ayarlar uygulaması çalışmıyor diyince benim için çözümler tükendi biraz. Aklımda söyle fikirler var, güvenli modda sistemi açıp ekran kartı sürücülerini silip tekrar denemek. Sorun çözülmüş ise eski sürücüleri kurmak ya da temiz kurulum yapmak. Artı 0 Eksi
Ayarlar uygulaması çalışmıyor diyince benim için çözümler tükendi biraz. Aklımda söyle fikirler var, güvenli modda sistemi açıp ekran kartı sürücülerini silip tekrar denemek. Sorun çözülmüş ise eski sürücüleri kurmak ya da temiz kurulum yapmak.