Windows 10 Aygıt Yöneticisinde Eksik olan bileşenler nasıl bulunur?

Ben sizin yerinizde DriverPack kullanırdım ancak mümkün olduğu kadar uzak durmakta fayda var, lakin sizin durumunuzda yapılacak çok da birşey yok gibi[emoji16]
Ancak kullanmadan önce geri yükleme noktası oluşturmanızda fayda var.
İyi günler!

Driver Easy indirin. Tüm driverları güncelliyor ama pro versiyonda hızlı indiriyor. Crack önermiyorum.
Tsk
Ben sizin yerinizde DriverPack kullanırdım ancak mümkün olduğu kadar uzak durmakta fayda var, lakin sizin durumunuzda yapılacak çok da birşey yok gibi[emoji16]
Ancak kullanmadan önce geri yükleme noktası oluşturmanızda fayda var.
İyi günler!
Tsk kardesim yuklemesem olmazmi pcde sorun yok (fotodaki haric)oyunlar calisiyor

Donanım kimliğini paylaşın.
Donanim kimligi derken
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

6:25'den itibaren izleyin.

Ekran karti anakart suruculeri guncel windows kendi taniyor ben fotodaki eksik bileseni bulamadim driver indirme programida fayda etmedi:D

Donanım Kimliği ile sürücüleri bulun Buradaki adımlara göre paylaşın yardımcı olalım.
Lakin ekran karti degil eksik bilesen ben eksik olan bilesende bisey yazimi ona bakayim dur
Donanım Kimliği ile sürücüleri bulun Buradaki adımlara göre paylaşın yardımcı olalım.
Kardesim fotodaki sorun internet ilemi alakali onunla alakali ise intelin sitesinden anakartin win7 internet driverinibyuklesem duzelirmi win 10 yok cunku
bu neyse kaldirma secenekleri var nedir bu kardesim.
1.jpg
2.jpg
3.jpg

furkan kardesim tamam buldum
PCI\VEN_8086&DEV_3B67&SUBSYS_00368086&REV_06
PCI\VEN_8086&DEV_3B67&SUBSYS_00368086
PCI\VEN_8086&DEV_3B67&CC_070002
PCI\VEN_8086&DEV_3B67&CC_0700

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı