Windows 10 Başlamıyor

Minpachie

Kilopat
Daha fazla  
Windows 10 Msconfig ayarlarını değiştirdim ve bilgisayarım kapandıktan sonra açılmadı. Sürekli görsellerdeki yerlere atıyor. Harddisk kablosunu çıkarıp taktım ama olmadı. Yardımcı olursanız sevinirim.

Not: Görselleri atamadım fakat Windows yuvarlağı ekranın ortasında dönüp duruyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayar açılmadan 1 saniye önce, full F5'e basılı tutun. Gelişmiş Seçenekler>Windows başlatma ayarlarını degiştir>Reset onayı istiyecektir, onay verin>Ordan güvenli modda başlat'ı seçin.

Bilgisayar açılmadan 1 saniye önce, full F5'e basılı tutun. Gelişmiş Seçenekler>Windows başlatma ayarlarını degiştir>Reset onayı istiyecektir, onay verin>Ordan güvenli modda başlat'ı seçin.
Doğrudan Otomatik Onarıma Hazırlanıyor moduna geçiyor. F5 bastım fakat olmadı.

Ayrı bir windows 10 kurulum USB'si hazırlayıp, kurulum ekranına geldikten sonra, sol alttan PC'nizi kurtarın bölümüne tıklayıp, sistem geri yükleme yapabilirmisiniz ?

Sistem geri yükleme yapıyorum. Umarım düzelir sorun. Önerileriniz için teşekkür ederim. Bilgisayarın durumunu geri yükleme sonrasında paylaşacağım.

Tekrardan başlangıç ekranında kaldı. Bilgisayarı bozmadan duramıyorum. Daha dün aldım. Kafayı yemek üzereyim. Sadece Msconfig Başlangıç ayarını değiştirdim. Böyle oldu.

Şuan tam hatırlayamıyorum. En başta 3 seçenek çıkıyor. Onu en alttakini seçtim. Sonra da Çekirdek ve Bellek bölümlerini işaretledim. Elimde Windows USB yok maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…