Windows 10 Msconfig ayarlarını değiştirdim ve bilgisayarım kapandıktan sonra açılmadı. Sürekli görsellerdeki yerlere atıyor. Harddisk kablosunu çıkarıp taktım ama olmadı. Yardımcı olursanız sevinirim.
Not: Görselleri atamadım fakat Windows yuvarlağı ekranın ortasında dönüp duruyor.
Bilgisayar açılmadan 1 saniye önce, full F5'e basılı tutun. Gelişmiş Seçenekler>Windows başlatma ayarlarını degiştir>Reset onayı istiyecektir, onay verin>Ordan güvenli modda başlat'ı seçin.
Bilgisayar açılmadan 1 saniye önce, full F5'e basılı tutun. Gelişmiş Seçenekler>Windows başlatma ayarlarını degiştir>Reset onayı istiyecektir, onay verin>Ordan güvenli modda başlat'ı seçin.
Ayrı bir windows 10 kurulum USB'si hazırlayıp, kurulum ekranına geldikten sonra, sol alttan PC'nizi kurtarın bölümüne tıklayıp, sistem geri yükleme yapabilirmisiniz ?
Tekrardan başlangıç ekranında kaldı. Bilgisayarı bozmadan duramıyorum. Daha dün aldım. Kafayı yemek üzereyim. Sadece Msconfig Başlangıç ayarını değiştirdim. Böyle oldu.
Şuan tam hatırlayamıyorum. En başta 3 seçenek çıkıyor. Onu en alttakini seçtim. Sonra da Çekirdek ve Bellek bölümlerini işaretledim. Elimde Windows USB yok maalesef.