Windows 10 Başlamıyor

Aynen hiçbir değişiklik yapmadan işaretledim. İşlemci Ryzen 5 2600. 12 çekirdek ve 8GB işaretledim.
Otomatik Onarım bölümüne atıyor. Güvenli modda başlatmayı denedim sonuç aynı.
Sata 4 girişinden Sata 3 taktım HDD’yi.

Yaptığınız komuttaki ilk 3 seçenekte Windows'u bozacak bir ayar yok. Eğer fotoğraftaki özgün kısmı işaretlediyseniz bile orijinal şekilde başlamayı seçmiş oluyorsunuz. Sorun başka kısımda olabilir. Temiz kurulum deneyin.
1.png

Oradaki seçeneği işaretledim. Sanırım sorun kodu BAD_SYSTEM_CONFIG_INFO. Yıllar sonra bilgisayar al , ikinci günden boz. Yemin ederim efsaneyim. Şuan sıfırlıyorum. Umarım bu çözüm olur. Bide merak ettiğim yukarıdaki gibi Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum yaparsam herhangi bir sürücüyü kurmakta zorlanırmıyım ya da kendisi kurar mı?

Oradaki seçeneği işaretledim. Sanırım sorun kodu BAD_SYSTEM_CONFIG_INFO. Yıllar sonra bilgisayar al , ikinci günden boz. Yemin ederim efsaneyim. Şuan sıfırlıyorum. Umarım bu çözüm olur. Bide merak ettiğim yukarıdaki gibi Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum yaparsam herhangi bir sürücüyü kurmakta zorlanırmıyım ya da kendisi kurar mı?
Bunun için DriverPack Solution veya Driver Booster gibi sürücü programları kullanbilirsiniz. Temiz kurulum sonrası sorununuz çözülecektir.

Not : Bilgisayarınız sıfırlanırlar bir sorunla karşılaşıldı. Hiçbir değişiklik yapılmadı.
Sanırım birşeyleri bozdum. Becerebilirsem yukarıdaki kurulumu yapacağım.

8GB ram miktarı. Oraya tıkladım ama 8128 bu tarz birşeyler yazıyordu. Şuanda laptop geçtim. Msconfig ayarlarını eskisine çevirebilsem belki sorun düzelicek ama yapamadım bi türlü.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı