Windows 10 başlangıç çözünürlüğü

SasiranKedi

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba ben bilgisayarımı yeni aldığımda açılışta çözünürlük 4:3 çözünürlükteydi fakat şu an önce 4:3 açılıyor sonra kendi kendine 16:9 olup açılıyor. Bu da açılmasını yavaşlatıyor. Nasıl tekrardan eskisi gibi 4:3 çözünürlükte açmayı ayarlayacağım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam sorduğunuz soruyu biraz daha açarsanız yardımcı olabiliriz
hocam bilgisayar başta açılırken yazılar filan çıkıyoya orda önce 1280x960 çözünürlükte yazılar çıkıyor sonra aynı yazılar 1920x1080 çözünürlüktede çıkıyor sonra bilgisayar açılıyor 1920x1080 yazan yazıları nasıl kapatabilirim eskiden böyle değildi

Bildiğim kadarıyla onu değiştiremezsiniz, Bilgisayarınız kendini zorlamamak için başlangıçta o çözünürlükte geliyor olabilir, zaten bi' zararı yok.
aslında var zararı bilgisayarın açılma hızını 2 kat yavaşlatiyor eskiden 15 saniyede açılıyosa şuan 30 45 saniyede açılıyo ve bunu windows yapmadı yanlışlıkla regeditte bi ayar değiştirdim ama nerde hatırlamıyorum

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı