Bundan yaklaşık 1 ay önce şu an yazdığım sistemi satın aldım. Bugün ise bir arkadaşın konusuna rastladım. Başlangıç menüsünde ismi bilinmeyen uygulama. Ben de bir başlangıç menüsüne bakayım dedim ve değişik isimli bir uygulama karşıma çıktı. Bilgisayarıma indirdiğim şeyler ise:
Daha önce sildiğiniz bir uygulama tam olarak silinmemiş olabilir, veya kötü amaçlı bir yazılım da olabilir. Windows + R tuşlarına basıp "msconfig" yazın. Boot ve services kısmına bakın. Eğer şüpheli bir şey görürseniz devre dışı bırakın ve bir Anti-Virüs ile tarama yapın.
HitmanPro removes malware, adware, viruses, trojans, keyloggers and spyware to protect your Windows computers from malicious attacks designed to steal your private data and render your computer useless.
Daha önce sildiğiniz bir uygulama tam olarak silinmemiş olabilir, veya kötü amaçlı bir yazılım da olabilir. Windows + R tuşlarına basıp "msconfig" yazın. Boot ve services kısmına bakın. Eğer şüpheli bir şey görürseniz devre dışı bırakın ve bir Anti-Virüs ile tarama yapın.
HitmanPro removes malware, adware, viruses, trojans, keyloggers and spyware to protect your Windows computers from malicious attacks designed to steal your private data and render your computer useless.
Microsoft'un ve Valve'nin yazılımları var. Sadece bir tek Bilinmiyor yazısı var o da BattleEyeService.
Bakın mesela şuan gözükmüyor.Eki Görüntüle 670976
Şimdi Eki Görüntüle 671047de bu oldu.
Hocam 3 antivirüs ile taradım bişey çıkmadı ne yapmam gerek?