Windows 10 Başlangıçta çalışan tüm programları kapatmak sorun yaratır mı?

therdi

Hectopat
Yer
istanbul
Daha fazla  
Meslek
Pc donanım
Arkadaşalar sistem yapılandırmasındaki hizmetler ile ilgili tüm programları kapattım. Sadece ürüci Acer firmasına ait uygulamaları aktif ettim. bilgisayarım daha stabil ve işlemci ısısı 40'ı aşmıyor sizce bir sorun teşkil eder mi?

1667761947520.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşalar sistem yapılandırmasındaki hizmetler ile ilgili tüm programları kapattım. Sadece ürüci Acer firmasına ait uygulamaları aktif ettim. bilgisayarım daha stabil ve işlemci ısısı 40'ı aşmıyor sizce bir sorun teşkil eder mi?

Eki Görüntüle 1565154
Etmez.

Arkadaşalar sistem yapılandırmasındaki hizmetler ile ilgili tüm programları kapattım. Sadece ürüci Acer firmasına ait uygulamaları aktif ettim. Bilgisayarım daha stabil ve işlemci ısısı 40'ı aşmıyor sizce bir sorun teşkil eder mi?

Eki Görüntüle 1565154

Boşta 40 dereceise gayet normaş.

Yok Microsoft hizmetlerine dokunmuyorum da Intel servisleri açık olmasa ne olur?
Hmm, dahili GPU için renk ayarları vs. aktif olmaz muhtemelen. Görüntüdekiler sürücülerle alakalı, muhtemelen otomatik güncelleme gibi şeyleri kontrol ediyor. Güncellemeleri ayda bir manuel olarak kontrol edin, bu şekilde kalabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı