Başlat menüsü açılmıyor. Scannow denedim, her şeyi denedim olmadı. Bir tane video gördüm ama onu da yapamadım çünkü Windows özelliklerini aç veya kapa penceresi bende boş gözüküyor.
Denemeye çalıştığım video:
Bu oturumunuzda mı oldu? Eğer öyleyse herhangi bir klasöre girin, görev yöneticisini açın ve Windows gezginini yeniden başlatın. Eğer hep böyleyse ben genelde Windows sorunlarını formatla çözüyorum hocam.
Eğer sfc /scannow yaptıysanız alt kısımdaki işlemleri yapmanızı tavsiye ederim öncelikle.
CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp alt kısımda paylaştığım komutları sırasıyla girdikten sonra işlemlerin bitmesini bekleyin. Tüm komutların işlemleri bitince sisteminizi yeniden başlatınız.
Ardından bize geri dönüş sağlayınız.
Eğer sfc /scannow yaptıysanız alt kısımdaki işlemleri yapmanızı tavsiye ederim öncelikle.
CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp alt kısımda paylaştığım komutları sırasıyla girdikten sonra işlemlerin bitmesini bekleyin. Tüm komutların işlemleri bitince sisteminizi yeniden başlatınız.
Ardından bize geri dönüş sağlayınız.
Format USB belleği oluşturdunuz mu? Yani hazır bir şekilde bir Windows içeren USB belleğiniz var mı? DISM'in 1 adet USB üzerinden onarım komutu daha var. Ancak bunun için Windows olan bir USB bellek lazım.
Format USB belleği oluşturdunuz mu? Yani hazır bir şekilde bir Windows içeren USB belleğiniz var mı? DISM'in 1 adet USB üzerinden onarım komutu daha var. Ancak bunun için Windows olan bir USB bellek lazım.
Şimdi, bilgisayarınız UEFI olarak kuruluysa Rufus yazılımı ile güncel Windows 10'u USB belleğe GPT olarak yazın. UEFI değilse MBR olarak yazın. Ardından şu komutu CMD'ye yapıştırmanız yeterli.