Windows 10 Başlat menüsü çalışmıyor

tedolone

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Kayseri
Daha fazla  
RAM
8GB
Başlat menüsü açılmıyor. Scannow denedim, her şeyi denedim olmadı. Bir tane video gördüm ama onu da yapamadım çünkü Windows özelliklerini aç veya kapa penceresi bende boş gözüküyor.
Denemeye çalıştığım video:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi, bilgisayarınız UEFI olarak kuruluysa Rufus yazılımı ile güncel Windows 10'u USB belleğe GPT olarak yazın. UEFI değilse MBR olarak yazın. Ardından şu komutu CMD'ye yapıştırmanız yeterli.

Kod:
DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth /Source:[Dosya yolu]:\Sources\install.wim

Not: [Dosya Yolu] yazan yere USB belleğiniz hangi harf ise parantezsiz bir şekilde yazmanız gerekli.

Örnek: DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth /Source:D:\Sources\install.wim
Hocam şimdi bu komutları yaptıktan sonra bilgisayarda kişisel dosyalar korunacak değil mi? Bir de bu komut da işe yaramazsa başka ne yapabiliriz?

O farklı bir işlem :)
Başlat menüsü düzelsin önce. Zararlı yazılım varsa çözeriz. Dert değil :)

@tedolone yeni geldi aklıma. USB belleğe yazmanıza gerek yok. Direkt inen ISO dosyasına çift tıklamanız yeterli.

Son düzenleme:
Yok, herhangi bir diske yazmanıza gerek yok. Direkt ISO dosyasına sağ tıklayıp bağla deyin. Ardından yukarıda yazdığım komutu girin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı