Çözüldü Windows 10 başlat menüsü çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

TheArn2000

Centipat
Daha fazla  
İşlemci
AMD Athlon Silver
Arkadaşlar merhaba. İki hafta önce bilgisayarım kendi kendine güncelleme yaptı. Önbellek verilerim silindi. Şimdi ise başlat menüsü çalışmıyor. Ek olarak girdiğim Hotmail hesabına hata verip kapanıyor. Ne yapmak lazım?

Çözüm
Hayır, hocam. Eğer flash bellekten format atarsan ve internet bağlantısı olmadan kurulum yaparsan, cihaz içindeki eski hesabı sormaz. Yeni bir kullanıcı hesabı oluşturursun.

Ama BitLocker aktifse ve şifreleme varsa, anahtar sorabilir. Onu da Microsoft hesabında bulabilirsin.

@TheArn2000 hocam üstte verdiğim bilgi nasıl işe yaramadı anlamadım. Bizzat ben bu sorunu yaşadığımda çözmüştüm.
Cevap için tekrardan teşekkür ederim. Zaten içinde pek birşey yoktu Laptopun ailemin birkaç resmi vardı onları da flasha attım. Sorun olmadı benim için. Formattan sonra çözüldü sorun.
Başlat menüsü için Windows Sorun Gidericisi’ni çalıştırın ve PowerShell komutuyla yeniden başlatmayı deneyin. Hotmail hesabı için hesabınızı kaldırıp tekrar ekleyin, ardından Windows Mağazasını sıfırlayın. Ayrıca, sfc /scannow komutunu kullanarak sistem dosyalarını onarın. Son olarak, güncellemeleri kontrol edin bi’
Geri dönüş bekliyorum dostum

Başlat menüsü için Windows Sorun Gidericisi’ni çalıştırın ve PowerShell komutuyla yeniden başlatmayı deneyin. Hotmail hesabı için hesabınızı kaldırıp tekrar ekleyin, ardından Windows Mağazasını sıfırlayın. Ayrıca, sfc /scannow komutunu kullanarak sistem dosyalarını onarın. Son olarak, güncellemeleri kontrol edin bi’
Geri dönüş bekliyorum d
Hocam değerli yanıtınız için teşekkürler fakat hiçbir yöntem işe yaramadı. YouTubeda birçok çözüm izledim fakat hala çözülmedi. Laptop ayarlara da girmemeye başladı. Sanırım format gerekicek. Format için başka bir sorum var cevap verirseniz sevinirim. Cihazın içine flash ile formatladıktan sonra içindeki hesabı sorar mı? Şifreyi hatırlamıyorum çünkü.

Hayır, hocam. Eğer flash bellekten format atarsan ve internet bağlantısı olmadan kurulum yaparsan, cihaz içindeki eski hesabı sormaz. Yeni bir kullanıcı hesabı oluşturursun.

Ama BitLocker aktifse ve şifreleme varsa, anahtar sorabilir. Onu da Microsoft hesabında bulabilirsin.

@TheArn2000 hocam üstte verdiğim bilgi nasıl işe yaramadı anlamadım. Bizzat ben bu sorunu yaşadığımda çözmüştüm.

Son düzenleyen: Moderatör:

Cevap için tekrardan teşekkür ederim. Zaten içinde pek birşey yoktu Laptopun ailemin birkaç resmi vardı onları da flasha attım. Sorun olmadı benim için. Formattan sonra çözüldü sorun.

Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı