SSD var mı?
HDD kullanan çoğu arkadaşımda gayet hızlı açılıyor.
SSD var mı?
Öyle bir şey yok minimum 4 GB RAM istiyor Windows 10 ve ben 4 GB RAM + HDD kullanıyorum Windows 10'da orijinal lisansım olmasına rağmen geçmiyorum çünkü gerekli performans ayarlamalarını yapsam bile sadece menüler de hızlı oluyor oyunlar da performans düşüşü yaşıyorum şu an Windows 8.1 Single Language kullanıyorum gayet hızlı ve sorunsuz.
Windows 8'e geçmek sorunumu çözermi.
HDD'den HDD'ye değişir bu genel olarak Windows 10 HDD'de yavaştır kullanabilirsiniz ancak ama performans düşüşünü göze almanız lazım eğer istemiyorsanız Windows 8.1 Home geçmelisiniz tek yolu bu.
Evet gözle görülür bir performans artışı olacaktır en hafif sürüm Windows 8.1 Home Single Language kurun Windows Update'leri yaptıktan sonra keyfinize bakın.
Arkadaşım benden sana naçizane bir tavsiye, insanları dinlemeyi öğren. Ben esprili bir dille sistemini belirtmediğini söyledim, onun üstüne arkadaşlar da birkaç defa sisteminizi belirtin yazdılar. Buna rağmen hala belirtmiyorsun. Burada sana sihirli bir kelime söyleyip sorununu çözmemizi mi bekliyorsun?Windows 8'e geçmek sorunumu çözermi.
Kaç FPS farkı var oyunlarda.
Arkadaşım benden sana naçizane bir tavsiye, insanları dinlemeyi öğren. Ben esprili bir dille sistemini belirtmediğini söyledim, onun üstüne arkadaşlar da birkaç defa sisteminizi belirtin yazdılar. Buna rağmen hala belirtmiyorsun. Burada sana sihirli bir kelime söyleyip sorununu çözmemizi mi bekliyorsun?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.