Herkese merhaba, 2 gündür başlat menüsü çalışmıyor ben videolar ve forumlar gezindim ve denedim yine sonuç değişmedi. Başka ne yapmam gerekiyor? Sizin bildiğiniz başka yol var mı?
Cevaplar için şimdiden hepinize teşekkür ederim.
![]()
tr-tr_windows_10_consumer_editions_version_22h2_updated_april_2025_x64_dvd_a39ebe02
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.www.mediafire.comBu ISO'yu kullanarak Windows 10'u onarın komutlar işe yaramaza veya durum hala aynıysa sistemi yeniden yükleyin. ISO orijinaldir tüm Windows güncellemeleri dahildir.![]()
DISM komut aracı ile Windows 10 tamiri
Windows hata vermeye başladığında öncelikle dosya bütünlüğünün kontolü gerekir bu sırada hata verirse DISM ile tamir yoluna gidilmelidir.www.sordum.net
Üstekini denedim olmadı. Yazmayı unutmuş bilgisayarcı Windows 10'nu 1-2 hafta önce sıfırlıyarak yüklemişti.
ISO elinizde mi? Attığım ISO'yu indirin ve siz format atın cihaza.
Eğer donanımınız yeterliyse Windows 11 de düşünebilirsiniz ancak dediğim gibi 10 daha iyi çalışacaktır.
![]()
tr-tr_windows_10_consumer_editions_version_22h2_updated_april_2025_x64_dvd_a39ebe02
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.www.mediafire.com
Rufus - Önyüklemeli USB sürücü oluşturmanın en kolay yolu
Rufus: Create bootable USB drives the easy wayrufus.ie
Windows 11 24H2
5 Ekim 2021'de piyasaya sürülen Windows 11, şu an için en güncel Windows sürümü durumunda.techolay.net
Siz yine de ISO'yu indirin hocam sıfırdan yüklemek her zaman daha iyi olur tekrar aynı şey olmayacağının garantisi yok sonuçta. Bir de windows sıfırlama temiz kurulum kadar performanslı değil.Çok çok teşekkür ederim hocam oldu. Bir yandan ISO dosyasını indiriyordum. Bu sebepten dolayı geç cevap veriyordum.
Yükleme bitince onu yapacağım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.