Windows 10 başlat simgesi çalışmıyor

ySecmy

Decapat
Herkese merhaba, 2 gündür başlat menüsü çalışmıyor ben videolar ve forumlar gezindim ve denedim yine sonuç değişmedi. Başka ne yapmam gerekiyor? Sizin bildiğiniz başka yol var mı?

Cevaplar için şimdiden hepinize teşekkür ederim.

Herkese merhaba, 2 gündür başlat menüsü çalışmıyor ben videolar ve forumlar gezindim ve denedim yine sonuç değişmedi. Başka ne yapmam gerekiyor? Sizin bildiğiniz başka yol var mı?

Cevaplar için şimdiden hepinize teşekkür ederim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu ISO'yu kullanarak Windows 10'u onarın komutlar işe yaramaza veya durum hala aynıysa sistemi yeniden yükleyin. ISO orjinaldir tüm windows güncellemeleri dahildir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bu ISO'yu kullanarak Windows 10'u onarın komutlar işe yaramaza veya durum hala aynıysa sistemi yeniden yükleyin. ISO orijinaldir tüm Windows güncellemeleri dahildir.

Üstekini denedim olmadı. Yazmayı unutmuş bilgisayarcı Windows 10'nu 1-2 hafta önce sıfırlıyarak yüklemişti.

Üstekini denedim olmadı. Yazmayı unutmuş bilgisayarcı Windows 10'nu 1-2 hafta önce sıfırlıyarak yüklemişti.

ISO elinizde mi? Attığım ISO'yu indirin ve siz format atın cihaza.
Eğer donanımınız yeterliyse Windows 11 de düşünebilirsiniz ancak dediğim gibi 10 daha iyi çalışacaktır.

ISO elinizde mi? Attığım ISO'yu indirin ve siz format atın cihaza.
Eğer donanımınız yeterliyse Windows 11 de düşünebilirsiniz ancak dediğim gibi 10 daha iyi çalışacaktır.

Çok çok teşekkür ederim hocam oldu. Bir yandan ISO dosyasını indiriyordum. Bu sebepten dolayı geç cevap veriyordum.

Çok çok teşekkür ederim hocam oldu. Bir yandan ISO dosyasını indiriyordum. Bu sebepten dolayı geç cevap veriyordum.
Siz yine de ISO'yu indirin hocam sıfırdan yüklemek her zaman daha iyi olur tekrar aynı şey olmayacağının garantisi yok sonuçta. Bir de windows sıfırlama temiz kurulum kadar performanslı değil.

Yükleme bitince onu yapacağım.

Formattan sonra bunları kurun oyunların ve programların çalışması için önemli.
Oyunlardaki MSVCR112 DLL gibi hataları çözüyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı