Windows 10 başlat tuşu çalışmıyor

361370

Kilopat
Makaleler
1
Herkese iyi günler benim Windows başlat tuşum çalışmıyor ve ne yaptıysam açılmadı format atmadan nasıl çözebilirim?

Komut satırında yönetici haklarıyla

sc config TabletInputService start=disabled
Reg Add "HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Input" /v InputServiceEnabled /t REG_DWORD /d 0 /f
Reg Add "HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Input" /v InputServiceEnabledForCCI /t REG_DWORD /d 0 /f
Reg Add "HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Input" /v 3rdPartySIPHostingEnabled /t REG_DWORD /d 0 /f
Reg Add "HKCU\SOFTWARE\Microsoft\Input\TIPC" /v Enabled /t REG_DWORD /d 0 /f
schtasks /change /TN "\Microsoft\Windows\TextServicesFramework\MsCtfMonitor" /Disable

satırlarını dener misin ?
CTF Monitörü devre dışı bırakır.
Başlat menüsü hatasını bende hep çözmüştür.

TeamViewer indirip ID şifre paylaşabilir misiniz?

Hocam yeni kullanıcı yok galiba ben normal olarak kurup o hesaba geçsem düzelir mi?
Komut satırında yönetici haklarıyla.

Sc Config tabletınputservice start = disabled.
Reg add "HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Input" /v ınputserviceenabled /t reg_dword /d 0 /f
Reg add "HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Input" /v ınputserviceenabledforccı /t reg_dword /d 0 /f
Reg add "HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Input" /v 3rdpartysıphostingenabled /t reg_dword /d 0 /f
Reg add "HKCU\SOFTWARE\Microsoft\Input\TIPC" /v enabled /t reg_dword /d 0 /f
Schtasks /change /tn "\Microsoft\Windows\TextServicesFramework\MsCtfMonitor" /disable

Satırlarını dener misin?
Ctf monitörü devre dışı bırakır.
Başlat menüsü hatasını bende hep çözmüştür.

Denedim olmadı.🙁

Hocam 11 için yükseltme yapın sıfır kurulum yerine.

Hocam Windows 11 de kendi hatamda sıkıntı yaşadım ama yine de çok hoş olmuş.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı