3 361370 Kilopat Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 5.656 Makaleler 1 Çözümler 31 8 Ekim 2021 #1 Herkese iyi günler benim Windows başlat tuşum çalışmıyor ve ne yaptıysam açılmadı format atmadan nasıl çözebilirim?
Herkese iyi günler benim Windows başlat tuşum çalışmıyor ve ne yaptıysam açılmadı format atmadan nasıl çözebilirim?
Saydin77 Kilopat Katılım 26 Kasım 2017 Mesajlar 52 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mali Müşavir 8 Ekim 2021 #21 Komut satırında yönetici haklarıyla sc config TabletInputService start=disabled Reg Add "HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Input" /v InputServiceEnabled /t REG_DWORD /d 0 /f Reg Add "HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Input" /v InputServiceEnabledForCCI /t REG_DWORD /d 0 /f Reg Add "HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Input" /v 3rdPartySIPHostingEnabled /t REG_DWORD /d 0 /f Reg Add "HKCU\SOFTWARE\Microsoft\Input\TIPC" /v Enabled /t REG_DWORD /d 0 /f schtasks /change /TN "\Microsoft\Windows\TextServicesFramework\MsCtfMonitor" /Disable satırlarını dener misin ? CTF Monitörü devre dışı bırakır. Başlat menüsü hatasını bende hep çözmüştür. Artı 0 Eksi
Komut satırında yönetici haklarıyla sc config TabletInputService start=disabled Reg Add "HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Input" /v InputServiceEnabled /t REG_DWORD /d 0 /f Reg Add "HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Input" /v InputServiceEnabledForCCI /t REG_DWORD /d 0 /f Reg Add "HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Input" /v 3rdPartySIPHostingEnabled /t REG_DWORD /d 0 /f Reg Add "HKCU\SOFTWARE\Microsoft\Input\TIPC" /v Enabled /t REG_DWORD /d 0 /f schtasks /change /TN "\Microsoft\Windows\TextServicesFramework\MsCtfMonitor" /Disable satırlarını dener misin ? CTF Monitörü devre dışı bırakır. Başlat menüsü hatasını bende hep çözmüştür.
KS KS 3 361370 Kilopat Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 5.656 Makaleler 1 Çözümler 31 8 Ekim 2021 #22 Silinen üye dedi: TeamViewer indirip ID şifre paylaşabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam yeni kullanıcı yok galiba ben normal olarak kurup o hesaba geçsem düzelir mi? Saydin77 dedi: Komut satırında yönetici haklarıyla. Sc Config tabletınputservice start = disabled. Reg add "HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Input" /v ınputserviceenabled /t reg_dword /d 0 /f Reg add "HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Input" /v ınputserviceenabledforccı /t reg_dword /d 0 /f Reg add "HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Input" /v 3rdpartysıphostingenabled /t reg_dword /d 0 /f Reg add "HKCU\SOFTWARE\Microsoft\Input\TIPC" /v enabled /t reg_dword /d 0 /f Schtasks /change /tn "\Microsoft\Windows\TextServicesFramework\MsCtfMonitor" /disable Satırlarını dener misin? Ctf monitörü devre dışı bırakır. Başlat menüsü hatasını bende hep çözmüştür. Genişletmek için tıkla... Denedim olmadı. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: TeamViewer indirip ID şifre paylaşabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam yeni kullanıcı yok galiba ben normal olarak kurup o hesaba geçsem düzelir mi? Saydin77 dedi: Komut satırında yönetici haklarıyla. Sc Config tabletınputservice start = disabled. Reg add "HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Input" /v ınputserviceenabled /t reg_dword /d 0 /f Reg add "HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Input" /v ınputserviceenabledforccı /t reg_dword /d 0 /f Reg add "HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Input" /v 3rdpartysıphostingenabled /t reg_dword /d 0 /f Reg add "HKCU\SOFTWARE\Microsoft\Input\TIPC" /v enabled /t reg_dword /d 0 /f Schtasks /change /tn "\Microsoft\Windows\TextServicesFramework\MsCtfMonitor" /disable Satırlarını dener misin? Ctf monitörü devre dışı bırakır. Başlat menüsü hatasını bende hep çözmüştür. Genişletmek için tıkla... Denedim olmadı.
ReProof Kilopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 1.919 Makaleler 2 Çözümler 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2021 #23 361370 dedi: Hocam yeni kullanıcı yok galiba ben normal olarak kurup o hesaba geçsem düzelir mi? Denedim olmadı. Genişletmek için tıkla... Yeni bir kullanıcı oluşturup dene hocam son çare o kaldı. Artı 0 Eksi
361370 dedi: Hocam yeni kullanıcı yok galiba ben normal olarak kurup o hesaba geçsem düzelir mi? Denedim olmadı. Genişletmek için tıkla... Yeni bir kullanıcı oluşturup dene hocam son çare o kaldı.
osrt91 Hectopat Katılım 6 Şubat 2020 Mesajlar 604 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2021 #24 Çalışmasın hocam boşver yeni güncelleme gelince düzelir. Silinen üye dedi: Yeni bir kullanıcı oluşturup dene hocam son çare o kaldı. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Çalışmasın hocam boşver yeni güncelleme gelince düzelir. Silinen üye dedi: Yeni bir kullanıcı oluşturup dene hocam son çare o kaldı. Genişletmek için tıkla...
KS KS 3 361370 Kilopat Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 5.656 Makaleler 1 Çözümler 31 8 Ekim 2021 #25 osrt91 dedi: Çalışmasın hocam boş ver yeni güncelleme gelince düzelir. Genişletmek için tıkla... Yeni kullanıcı açtım ama düzelmedi. Hiç umudum yok 2 kere toplu güncelleme geldi ama düzelmedi ya format ya da 11'e geçeceğim. Artı 0 Eksi
osrt91 dedi: Çalışmasın hocam boş ver yeni güncelleme gelince düzelir. Genişletmek için tıkla... Yeni kullanıcı açtım ama düzelmedi. Hiç umudum yok 2 kere toplu güncelleme geldi ama düzelmedi ya format ya da 11'e geçeceğim.
ReProof Kilopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 1.919 Makaleler 2 Çözümler 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2021 #26 361370 dedi: Yeni kullanıcı açtım ama düzelmedi. Hiç umudum yok 2 kere toplu güncelleme geldi ama düzelmedi ya format ya da 11'e geçeceğim. Genişletmek için tıkla... Hocam 11 için yükseltme yapın sıfır kurulum yerine. Artı 0 Eksi
361370 dedi: Yeni kullanıcı açtım ama düzelmedi. Hiç umudum yok 2 kere toplu güncelleme geldi ama düzelmedi ya format ya da 11'e geçeceğim. Genişletmek için tıkla... Hocam 11 için yükseltme yapın sıfır kurulum yerine.
KS KS 3 361370 Kilopat Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 5.656 Makaleler 1 Çözümler 31 8 Ekim 2021 #27 Silinen üye dedi: Hocam 11 için yükseltme yapın sıfır kurulum yerine. Genişletmek için tıkla... Hocam Windows 11 de kendi hatamda sıkıntı yaşadım ama yine de çok hoş olmuş. Windows 11 kurulmasına rağmen sistem Windows'u görmüyor Herkese iyi forumlar ben Windows 11 kurdum ve MSConfig üzerinden normal başlangıç seçtim ve PC sorun gider kısmında kaldı ve diski görüyor, klavye seç deyip ardından sorun gidere gönderiyor nasıl çözebilirim format atamıyorum. www.technopat.net Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Hocam 11 için yükseltme yapın sıfır kurulum yerine. Genişletmek için tıkla... Hocam Windows 11 de kendi hatamda sıkıntı yaşadım ama yine de çok hoş olmuş. Windows 11 kurulmasına rağmen sistem Windows'u görmüyor Herkese iyi forumlar ben Windows 11 kurdum ve MSConfig üzerinden normal başlangıç seçtim ve PC sorun gider kısmında kaldı ve diski görüyor, klavye seç deyip ardından sorun gidere gönderiyor nasıl çözebilirim format atamıyorum. www.technopat.net