Çözüldü Windows 10 başlattaki Windows programları çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

YigitCAS

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Windows 10 kullanıcısıyım ve yeniyim sistemde başlat tuşundaki Windows programları çalışmıyor ör: Alıntı ve taslak ne yapabilirim?

İşletim sistemim:
Anakart: Emin değilim ama galiba MSI mainboard class3.
RAM 8 GB.
Ekran kartı AMD Radeon r5.

Çözüm
Denetim Masası > Programlar > Windows özelliklerini aç ve kapat. Yeni bir pencere açılacak ve oradan "Windows İşlem etkinleştirme Hizmeti" yazısının yanındaki kutucuk işaretli değil ise işaretle.
Denetim Masası > Programlar > Windows özelliklerini aç ve kapat. Yeni bir pencere açılacak ve oradan "Windows İşlem etkinleştirme Hizmeti" yazısının yanındaki kutucuk işaretli değil ise işaretle.

Çözüm
Yapıyorum...
Oldu teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı