Windows 10 Bazı Tuşlar Ara Sıra Çalışmıyor

izniburak

Hectopat
Katılım
22 Haziran 2014
Mesajlar
26
Yer
Ankara
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Web Devepoler
Arkadaşlar merhaba.

Yeni aldığım ssd'ye windows kurulumu yaptığımdan beri yüzüm gülmedi. Ara sıra periyodik olarak klavyede bazı tuşlar çalışmıyor.

Sol ctrl - sol shift - space - z - c - b - n - numpad 0 - sağ/sol/aşağı ok tuşları. Sadece bunlar oluyor. Diğerlerinde hiçbir problem yok. Acaba kurduğum windows paketinde mi sorun var yoksa bende mi anlamadım. Kafayı yiyeceğim, bilgisayarı falan dövüyorum elimde kalacak.

Harici bir klavye ile de test yapacağım ama; donanımsal bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. Ekran klavyesi ile de deneme yaptım yine aynı durum var. Yazılımsal ama neden kaynaklanabileceğini tespit etmiş değilim. Windows'u yeniden kurmak çözüm olur mu sizce ?

Konu hakkında bilgisi veya önerisi olan var mı? Neden olmuştur? Kurduğum windows'u microsoft'tan indirdim. Orjinal. Pc'de kurulu gelen versiyonu kuruyorum, direkt olarak lisanslı şekilde kuruluyor.

Yardımcı olabileceklere şimdiden teşekkürler.
 
Bende de farenin sol tuşuna 2 saniye bastıktan sonra bırakıyorum basılı kalıyor. Tekrar basıp bu sorunu çözmem gerekiyor. Windows 10'un hataları işte. Farede sıkıntı yok, touchpad ile de aynı sorun.
 
Arkadaşlar sorunun windows kaynaklı düşünüyordum ama, bios'ta denedim tuşlar orada da çalışmıyor. Enter - Alt ok vs yine yukarıda belirttiğim tuşlar çalışmıyor. Bu durumda sorun windows'tan değil gibi.
Bu olay SSD taktıktan sonra oldu. Daha öncesinde böyle bir problem yoktu. Acaba SSD den böyle bir şey olur mu? Veya sizce neden kaynaklı olabilir? Ne önerirsiniz? Eski hdd'yi takıp bir deneyeceğim ama, SSD'den olması durumu bana biraz saçma geliyor.

Aldığım SSD Samsung Evo 850. Bilgisayarım Asus N550JV

Tecrübeli kişilerden öneri bekliyorum. Çok makbule geçer. Sağolun.
@Recep Baltaş @Ali Güngör
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı