Windows 10 bilgisayara format atılmıyor

Windows 10 bilgisayarıma format atmaya çalışıyorum, Rufus üzerinden Windows 11 ISO dosyasını flash belleğime yazdırıyorum. Boot menüsünden belleği seçiyorum. Fakat belleği seçtikten sonra Windows kilit ekranına geri dönüyor yardımcı olabilir misiniz?

Windows 10 bilgisayarıma format atmaya çalışıyorum, Rufus üzerinden Windows 11 ISO dosyasını flash belleğime yazdırıyorum. Boot menüsünden belleği seçiyorum. Fakat belleği seçtikten sonra Windows kilit ekranına geri dönüyor yardımcı olabilir misiniz?

ISO'yu dosya yöneticisiyle açıp içindeki exe dosyasını çalıştırarak format atabiliyorsun yanlış bilmiyorsam. Onu bir dene derim.

Aracı indirdiniz mi Microsoft'un sitesinden sonrasında başka PC için deyip USB'ye yazdır deyip yapmalısın bende daha önce yaşadım hatta bu sabah yaşadım. Bir de çözüm işaretlersen.

Araçla maalesef olmuyor. Bilgisayarımda garip bir şekilde güncelleme yapamıyorum. Yani Windows 10'un 22H2 versiyonuna bir türlü geçemedim o nedenle birçok Microsoft programı açılmıyor ve çalışmıyor.

Başka bir yere veya başka bir donanım eklemeyerek yapıtorsanız hiç gerek yok Rufus'a direkt yükselt deyin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı