Windows 10 bilgisayara format atmak için ISO dosyası kurmak gerekli midir?

Yani ISO dosyalarını kurmadan sürücüler tekrar indirilmez mi ben direkt format atınca sürücüler de yeniden kurulur diye düşünüyordum.

Sürücüyü tekrar kurmam için internet gerekmez mi?
Hocam başka bir cihazınız vardır diye düşünerek öyle yazdım. Mesela telefondan mobil veri ile sürücüyü bulup indirip sonra da bilgisayara atıp kurabilirsiniz.

Yani ISO dosyalarını kurmadan sürücüler tekrar indirilmez mi ben direkt format atınca sürücüler de yeniden kurulur diye düşünüyordum.
Dostum format atınca sürücüler tekrar iner fakat böyle basit bir sorun için format atmaya değmez. Sorunun çözümü basit.

Sen temiz kurulum olsun diyip format atmak istiyorsa o ayrı. Kablosuz bağlantında mı problem var yoksa kablolu internet bağlantısında mı?

Kablosuzda var kabloluda olsa atmam zaten ama başka yolla da çözülebiliyormuş anladım.

Ayrıca format düşünmemin sebebi farklı bu sorunla 1 defa karşılaşmıyorum ondan format atayım kurtulayım dedim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…