Merhaba, Swift ile kod yazmak için bir MacBook alacağım fakat henüz bir miktar daha para biriktireceğim için o süreçte Swift öğrenmek istiyorum.
Windows 10 bilgisayarıma, macOS kurmak istiyorum fakat Windows 10'u silmeden. Yalnızca Xcode ve emulator kullanmak için istediğim zaman yan ekranımda, pencere olarak açabileceğim bir macOS kurabilme imkanım var mı? Bilgisayar gereksinimlerimin yeterli olduğunu düşünüyorum. MSI RTX2070 Super ekran kartına, AMD Ryzen 7 3800X işlemciye, X570-A Pro anakarta ve 16 GB RAM'e sahibim.
İnternette araştırdım, Hackintosh'u gördüm fakat dediğim gibi yalnızca pencere olarak açabilir miyim bilmiyorum. Yardım edebilirseniz çok sevinirim.
Ayrıca hazır konusu açılmışken, Swift için önerebileceğiniz bir kurs varsa sevinirim. Kasım Adalan'ın Udemy kursunu tercih edeceğim gibi duruyor fakat ilgilenen varsa öneri almak isterim.
İyi akşamlar.
Ek olarak sormak istediğim bir soru daha var. Şimdiye kadar front-end alanında kendimi geliştiriyordum. Macbook alana kadar front-end alanından devam etmem mi daha iyi olur yoksa bu şekilde uğraşıp swift öğrenmeye başlamak mı? Muhtemelen en geç 1 ay sonra bir macbook alacağım.