Windows 10 bilgisayara nasıl macOS kurulur?

mehmetben

Decapat
Daha fazla  
RAM
GSKILL 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz RGB
SSD veya HDD modeli
1TB Samsung 970 EVO SSD/2TB HDD
Ekran kartı
MSI RTX2070 SUPER GAMING X TRIO
Anakart
MSI X570-A PRO
İşlemci
AMD Ryzen 7 3800X 8-Core
Merhaba, Swift ile kod yazmak için bir MacBook alacağım fakat henüz bir miktar daha para biriktireceğim için o süreçte Swift öğrenmek istiyorum.

Windows 10 bilgisayarıma, macOS kurmak istiyorum fakat Windows 10'u silmeden. Yalnızca Xcode ve emulator kullanmak için istediğim zaman yan ekranımda, pencere olarak açabileceğim bir macOS kurabilme imkanım var mı? Bilgisayar gereksinimlerimin yeterli olduğunu düşünüyorum. MSI RTX2070 Super ekran kartına, AMD Ryzen 7 3800X işlemciye, X570-A Pro anakarta ve 16 GB RAM'e sahibim.

İnternette araştırdım, Hackintosh'u gördüm fakat dediğim gibi yalnızca pencere olarak açabilir miyim bilmiyorum. Yardım edebilirseniz çok sevinirim.

Ayrıca hazır konusu açılmışken, Swift için önerebileceğiniz bir kurs varsa sevinirim. Kasım Adalan'ın Udemy kursunu tercih edeceğim gibi duruyor fakat ilgilenen varsa öneri almak isterim.
İyi akşamlar.

Ek olarak sormak istediğim bir soru daha var. Şimdiye kadar front-end alanında kendimi geliştiriyordum. Macbook alana kadar front-end alanından devam etmem mi daha iyi olur yoksa bu şekilde uğraşıp swift öğrenmeye başlamak mı? Muhtemelen en geç 1 ay sonra bir macbook alacağım.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı