Windows 10 bilgisayara sürücüleri basit yoldan nasil yukleyebilirim?

Aecgrehrt

Centipat
Daha fazla  
Yazimi okuyan herkese merhaba. Bilgisayarima format attim ve Windows 10 yaptim. (Windows 7'den Windows 10'a aldim.) benim problemim bu suruculeri nasil yukleyecegim? Eger hizli yuklemek için bir program varsa onerebilir misiniz? Driverpack demeyin o en son cozum. Bilgisayara viruslu ne varsa yukluyor. Su driverlari basit yoldan nasil yukleyebilirim? Simdiden tesekkurler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum yorumun için teşekkürler. Ben internet vb. driverlarin nasil basit yuklendigini sormustum. Ama yine de teşekkürler.

Bu sürücüleri de Windows kendisi kurar ama güncellemek isterseniz anakart üretici ya da laptop üretici sitesinden son sürümü bulup indirirebilirsiniz.

Yazimi okuyan herkese merhaba. Bilgisayarima format attim ve Windows 10 yaptim. (Windows 7'den Windows 10'a aldim.) benim problemim bu suruculeri nasil yukleyecegim? Eger hizli yuklemek için bir program varsa onerebilir misiniz? Driverpack demeyin o en son cozum. Bilgisayara viruslu ne varsa yukluyor. Su driverlari basit yoldan nasil yukleyebilirim? Simdiden tesekkurler.

Eğer ekran kartınız NVIDIA GeForce ise NVIDIA GeForce Experience yazılımıyla güncelleyebilirsiniz.
Eğer Intel işlemci kullanıyorsanız Intel driver Support asistant ile Intel sürücüleriniz güncel tutabiliriniz.

Driverpack ile sürücülerinizi otomaitk yükleyebilirsiniz.

Artı -1 Eksi
Eğer ekran kartınız NVIDIA GeForce ise NVIDIA GeForce Experience yazılımıyla güncelleyebilirsiniz.
Eğer Intel işlemci kullanıyorsanız Intel driver Support asistant ile Intel sürücüleriniz güncel tutabiliriniz.

Hocam driverpack viruslu programlar indirir diye korkuyorum. Gecen sefer bir şeyler indirmisti korkmustum sahsen.

Bu arada ekran kartim AMD R5 M330 kendim yukleyecegim.

Driverpack'i ayarladığınızda sorunsuz kurulum yapıyor aslında. Onun dışında iobit'in uygulaması vardı ama forumda önerilmesi yasak mıydı kapmanya mı yapıyorlardı öyle bir şey. Çünkü kaldıramıyorsun programı sil sil klasörü gitmiyor.

Ayrıca win10 kendisi ayarlıyor.
Sakın diyeyim. Ben o uygulama yüzünden neler çektim. Driver çakışması yüzünden ne ağız tadıyla oyun oynayabildim ne başka bir şey. Ve nedeninin bu olduğunu anlamam zaman aldı. En son hiç istemeyerek format atmak zorunda kalmıştım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı