E EmrYlmz Kilopat Katılım 9 Mayıs 2016 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2017 #1 Aygıt yöneticisinde gözüküyor ama bilgisayarım klasöründe gözükmüyor. Ve oyun, program kurarken sadece SSD'ye kuruluyor. İnternetten araştırdım ve yanlış yöntemler yaptım. Sonuç bu: Hard diski bilgisayarım klasöründe nasıl görünür yaparım ? Ve yanlışlıkla yaptığım sistem ayrıldı (D: ) sürücüsünü nasıl kaldırırım? Aygıt yöneticisi böyle görünüyor. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Eylül 2017
Aygıt yöneticisinde gözüküyor ama bilgisayarım klasöründe gözükmüyor. Ve oyun, program kurarken sadece SSD'ye kuruluyor. İnternetten araştırdım ve yanlış yöntemler yaptım. Sonuç bu: Hard diski bilgisayarım klasöründe nasıl görünür yaparım ? Ve yanlışlıkla yaptığım sistem ayrıldı (D: ) sürücüsünü nasıl kaldırırım? Aygıt yöneticisi böyle görünüyor.
squater Kilopat Katılım 6 Şubat 2015 Mesajlar 335 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2017 #2 Belki de havuza ayrılmış olabilir SSD. Bakmaktan bir zarar gelmez.
5 58528 Kilopat Katılım 11 Mart 2013 Mesajlar 2.323 Makaleler 56 Çözümler 3 6 Eylül 2017 #3 Disk yönetimine girip ekran görüntüsü atar mısın? Win + R diskmgmt.msc yazıp girebilirisin.
E EmrYlmz Kilopat Katılım 9 Mayıs 2016 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2017 #4 squater dedi: Belki de havuza ayrılmış olabilir SSD. Bakmaktan bir zarar gelmez. Genişletmek için tıkla... Havuz derken neyden bahsediyorsunuz ? 58528 dedi: Disk yönetimine girip ekran görüntüsü atar mısın? Win + R diskmgmt.msc yazıp girebilirisin. Genişletmek için tıkla...
squater dedi: Belki de havuza ayrılmış olabilir SSD. Bakmaktan bir zarar gelmez. Genişletmek için tıkla... Havuz derken neyden bahsediyorsunuz ? 58528 dedi: Disk yönetimine girip ekran görüntüsü atar mısın? Win + R diskmgmt.msc yazıp girebilirisin. Genişletmek için tıkla...
Selim C. Kilopat Katılım 23 Ocak 2016 Mesajlar 945 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Uzaklarda... Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2017 #5 E siz diski kurmamışsınız ki...? 2. diske sağ tıklayıp "Biçimlendir"i seçin. Sonra dosya sistemini "NTFS" olarak seçip, biçimlendirin 2. diskinizi. Ha bir de sürücüyü biçimlendirirken "Mantıksal Sürücü" olarak değil, "Birinci (Primary) Sürücü" olarak biçimlendirmeyi unutmayın... Son düzenleme: 6 Eylül 2017
E siz diski kurmamışsınız ki...? 2. diske sağ tıklayıp "Biçimlendir"i seçin. Sonra dosya sistemini "NTFS" olarak seçip, biçimlendirin 2. diskinizi. Ha bir de sürücüyü biçimlendirirken "Mantıksal Sürücü" olarak değil, "Birinci (Primary) Sürücü" olarak biçimlendirmeyi unutmayın...
E EmrYlmz Kilopat Katılım 9 Mayıs 2016 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2017 #6 Selim C. dedi: E siz diski kurmamışsınız ki...? 2. diske sağ tıklayıp "Biçimlendir"i seçin. Sonra dosya sistemini "NTFS" olarak seçip, biçimlendirin 2. diskinizi. Ha bir de sürücüyü biçimlendirirken "Mantıksal Sürücü" olarak değil, "Birinci (Primary) Sürücü" olarak biçimlendirmeyi unutmayın... Genişletmek için tıkla... Siz 2. disk derken Sistem ayrıldı (D: ) diskinden mi bahsediyorsunuz ? Çünkü En alttaki diske (yani disk 1 e) sağ tıklayınca biçimlendir yazısı çıkmıyor.
Selim C. dedi: E siz diski kurmamışsınız ki...? 2. diske sağ tıklayıp "Biçimlendir"i seçin. Sonra dosya sistemini "NTFS" olarak seçip, biçimlendirin 2. diskinizi. Ha bir de sürücüyü biçimlendirirken "Mantıksal Sürücü" olarak değil, "Birinci (Primary) Sürücü" olarak biçimlendirmeyi unutmayın... Genişletmek için tıkla... Siz 2. disk derken Sistem ayrıldı (D: ) diskinden mi bahsediyorsunuz ? Çünkü En alttaki diske (yani disk 1 e) sağ tıklayınca biçimlendir yazısı çıkmıyor.
Selim C. Kilopat Katılım 23 Ocak 2016 Mesajlar 945 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Uzaklarda... Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2017 #7 Siz 1 TB'lik diskinin gözükmediğini söylemiyor musunuz? Sağ tıklayınca biçimlendir ya da format falan çıkmalı orada. Orayı seçip dediklerimi uygularsanız sonuca ulaşacaksınız.
Siz 1 TB'lik diskinin gözükmediğini söylemiyor musunuz? Sağ tıklayınca biçimlendir ya da format falan çıkmalı orada. Orayı seçip dediklerimi uygularsanız sonuca ulaşacaksınız.
E EmrYlmz Kilopat Katılım 9 Mayıs 2016 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2017 #8 Selim C. dedi: Siz 1 TB'lik diskinin gözükmediğini söylemiyor musunuz? Sağ tıklayınca biçimlendir ya da format falan çıkmalı orada. Orayı seçip dediklerimi uygularsanız sonuca ulaşacaksınız. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın ama ben nereye sağ tıklamalıyım anlamadım. Burada disk 1 yazan yere sağ tıklayınca biçimlendir çıkmıyor
Selim C. dedi: Siz 1 TB'lik diskinin gözükmediğini söylemiyor musunuz? Sağ tıklayınca biçimlendir ya da format falan çıkmalı orada. Orayı seçip dediklerimi uygularsanız sonuca ulaşacaksınız. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın ama ben nereye sağ tıklamalıyım anlamadım. Burada disk 1 yazan yere sağ tıklayınca biçimlendir çıkmıyor
Selim C. Kilopat Katılım 23 Ocak 2016 Mesajlar 945 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Uzaklarda... Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2017 #9 Buraya sağ tıklayıp diski biçimlendir/formatla seçeneğini seçin. NTFS ve Primary/Birincil şeklinde ayarlayın ve sürücüyü kurun...
Buraya sağ tıklayıp diski biçimlendir/formatla seçeneğini seçin. NTFS ve Primary/Birincil şeklinde ayarlayın ve sürücüyü kurun...
E EmrYlmz Kilopat Katılım 9 Mayıs 2016 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2017 #10 Selim C. dedi: Buraya sağ tıklayıp diski biçimlendir/formatla seçeneğini seçin. NTFS ve Primary/Birincil şeklinde ayarlayın ve sürücüyü kurun... Eki Görüntüle 258118 Genişletmek için tıkla... Dediğiniz yere sağ tıklayınca biçimlendir/formatla seçeneği çıkmıyor.
Selim C. dedi: Buraya sağ tıklayıp diski biçimlendir/formatla seçeneğini seçin. NTFS ve Primary/Birincil şeklinde ayarlayın ve sürücüyü kurun... Eki Görüntüle 258118 Genişletmek için tıkla... Dediğiniz yere sağ tıklayınca biçimlendir/formatla seçeneği çıkmıyor.