Windows 10 Bilgisayarda disk gözükmüyor

EmrYlmz

Kilopat
Daha fazla  
Aygıt yöneticisinde gözüküyor ama bilgisayarım klasöründe gözükmüyor. Ve oyun, program kurarken sadece SSD'ye kuruluyor.

İnternetten araştırdım ve yanlış yöntemler yaptım. Sonuç bu:

Ekran Alıntısı b.PNG

Hard diski bilgisayarım klasöründe nasıl görünür yaparım ?
Ve yanlışlıkla yaptığım sistem ayrıldı (D: ) sürücüsünü nasıl kaldırırım?

Aygıt yöneticisi böyle görünüyor.

Ekran Alıntısı.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
E siz diski kurmamışsınız ki...?

2. diske sağ tıklayıp "Biçimlendir"i seçin. Sonra dosya sistemini "NTFS" olarak seçip, biçimlendirin 2. diskinizi.

Ha bir de sürücüyü biçimlendirirken "Mantıksal Sürücü" olarak değil, "Birinci (Primary) Sürücü" olarak biçimlendirmeyi unutmayın...

Son düzenleme:
E siz diski kurmamışsınız ki...?

2. diske sağ tıklayıp "Biçimlendir"i seçin. Sonra dosya sistemini "NTFS" olarak seçip, biçimlendirin 2. diskinizi.

Ha bir de sürücüyü biçimlendirirken "Mantıksal Sürücü" olarak değil, "Birinci (Primary) Sürücü" olarak biçimlendirmeyi unutmayın...

Siz 2. disk derken Sistem ayrıldı (D: ) diskinden mi bahsediyorsunuz ?
Çünkü En alttaki diske (yani disk 1 e) sağ tıklayınca biçimlendir yazısı çıkmıyor.

Siz 1 TB'lik diskinin gözükmediğini söylemiyor musunuz?

Sağ tıklayınca biçimlendir ya da format falan çıkmalı orada. Orayı seçip dediklerimi uygularsanız sonuca ulaşacaksınız. (y)

Siz 1 TB'lik diskinin gözükmediğini söylemiyor musunuz?

Sağ tıklayınca biçimlendir ya da format falan çıkmalı orada. Orayı seçip dediklerimi uygularsanız sonuca ulaşacaksınız. (y)

Kusura bakmayın ama ben nereye sağ tıklamalıyım anlamadım.

Ekran Alıntısı s.PNG

Burada disk 1 yazan yere sağ tıklayınca biçimlendir çıkmıyor

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı