Windows 10 bilgisayarı sıfırlayınca 32 bit mi olur?

Soru başlıkta gördüğünüz gibi bilgisayarım şu an 64 Bit Windows'un kendi ayarlarından sıfırladığımda 32 bite düşer mi?
Bilgisayarda hangi mimari yüklüyse onda kalır. 32 ise 32, 64 ise 64 bit olarak kalır.

Öyle bir şey olmaz merak etmeyin ama bilgisayarı sıfırlamanız için Windows'un sıfırlama aracını önermiyorum. Bunun yerine güncel bir ISO dosyası ile temiz kurulum yapmanızı tavsiye ederim bu arada.

Öyle bir şey olmaz merak etmeyin ama bilgisayarı sıfırlamanız için Windows'un sıfırlama aracını önermiyorum. Bunun yerine güncel bir ISO dosyası ile temiz kurulum yapmanızı tavsiye ederim bu arada.

Bu arada oyuncu bilgisayarım var USB ile temiz kurulum yapacağım fakat Windows Key ister mi? Orijinal Key'i var sanırım.

Bu arada oyuncu bilgisayarım var USB ile temiz kurulum yapacağım fakat Windows Key ister mi? Orijinal Key'i var sanırım.

Pardon kendisinde orijinal Key'i var demek istedim.

Pardon kendisinde orijinal Key'i var demek istedim.

Key mevzusu bugüne kadar hiç yaşamadım. Windows 7'den 10'a geçirirken 7 Full sürümde idi 10'da hep öyle kaldı. Ne zaman format atsam ya da sıfırlasam Key derdim olmuyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı