Cat18 kablo satın alıp 2 bilgisayarı o kablo ile bağlayın, herhangi bir modem kullanmayın LAN girişinden LAN girişine bağlayın bu sırada Wİ-Fİ üzerinden bağlantı olmasın, ardından bağdaştırıcı ayarlarına girin. Ardından IPV4`ü dosyanın bulunduğu bilgisayarda 192.168.0.1, aktarılacak bilgisayarda ise 192.168.0.2 yapın. Sonra ayarlara girin ve "Paylaşım Seçenekleri"nden 2´sinide açın (2 bilgisayar içinde yapın bunu). Sonra paylaşılacak klasöre sağ tıklayıp paylaşmaya basın ve paylaşım kısmından yine paylaşım seçeneğine basın orada aşağıya bakan ok işaretine basınca diğer bilgisayarın ismini göreceksiniz ona basın. Diğer bilgisayara geçip "Bu Bilgisayar" klasörüne girin ve solda "Ağ" yazısına basıp diğer bilgisayarın ismine basın, zaten orada klasörü göreceksiniz. Son olarak klasörü masaüstüne veya istediğiniz yere sürükleyip atın. Bu kadar, ben denedim ve yaptım steam oyunlarımı yeni bilgisayara aktarmak için kullandım. Ayrıca internette yemiyor kotanız size kalıyor. Ortalama 150Mb/Saniye hızı var.