Çözüldü Windows 10 birden fazla mavi ekran sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

heroesberkecc

Kilopat
Daha fazla  
Öncelikle merhabalar
HP Pavilion DV6 laptopum birkaç hafta önce mavi ekran hataları vermeye başladı. Güvenli moddan tüm dosyalarımı aldım. Sonrasında ise format atma işlemini uyguladım fakat yine aynı hataları alıyorum.

attempted_wrıte_to_readonly_memory​

Memory management

kernel Security check failure

System-thread-exception
Komut istemini kullandım. Microsoft'un verdiği cevapları uyguluyorum ama olmadı. Laptopun RAM'ini kontrol ettim tek tek taktım fakat yine aynı, termal macun değiştirdim yine aynı hatalar. BIOS güncellemesi yapmadım sadece.
Minidump dosyalarım.

Çözüm
Harici kartın sürücülerini Windows'tan güncellemeyin, sitesinden kurun. Modeli neydi?
Bir konuda yardımınızı rica edecektim.
Yardım edebilirim fakat bu konuda olmaz. Sorununuzu daha bilmiyorum fakat bu konuda sadece konu sahibinin sorunuyla ilgilenebilirim. Yeni bir konu açarsanız yardımcı olabilirim.

Baktım ama maalesef anladığım bir durum değil, yardımcı olamayacağım.

@heroesberkecc son durum nedir?

Dediğiniz gibi sorun olmadı fakat Windows Update üzerinden güncellenince direkt aynı hataları almaya başladım (bayağı da sıkıldım yani paramparça bile ederdim.) Sonra dedim belki Windows 2004 sürümünden kaynaklıdır. 19** sürümlerinden birini deneyecektim. Sonradan dedim hiç uğraşmayayım, direkt servise yani. Bakalım neler olacak. Sorun tam neymiş onlara da sorarım, bilgilendirdim. Hocam teşekkürler.

Windows'tan güncellemeyin demiştim zaten. Sitesinden kurunca hata almadınız, doğru mu anladım?

Hocam ben güncellemedim, kendisi otomatik güncelleme yaptığından dolayı.
Evet, sitesinde eski sürümde hata almadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…