M M4RSS Centipat Katılım 16 Şubat 2024 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2024 #1 Gördüğünüz gibi yanlışlıkla bir dosya için bu uygulamayı seçtim. Bunu nasıl kaldırabilirim? Dosya şu şekil görünmeye başladı. Dosya Ekleri 1708521832171.png 15,5 KB · Görüntüleme: 89
Gördüğünüz gibi yanlışlıkla bir dosya için bu uygulamayı seçtim. Bunu nasıl kaldırabilirim? Dosya şu şekil görünmeye başladı.
E egerisen Kilopat Katılım 13 Mayıs 2016 Mesajlar 134 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2024 #2 Başlat menüsünü açmak için "Başlat" düğmesine tıklayın veya Windows tuşuna basın. Birlikte aç menüsünü görmek için Başlat düğmesine tıkladıktan sonra, sağ üst köşedeki dikey üç noktaya tıklayın. Açılan menüde, "Birlikte aç" seçeneğine tıklayın. Birlikte aç menüsünde, kaldırmak istediğiniz uygulamanın yanındaki "Daha fazla" düğmesine sağ tıklayın veya üzerine gelin. Açılan listeden "Birlikte aç'tan kaldır" seçeneğini seçin. Artı 0 Eksi
Başlat menüsünü açmak için "Başlat" düğmesine tıklayın veya Windows tuşuna basın. Birlikte aç menüsünü görmek için Başlat düğmesine tıkladıktan sonra, sağ üst köşedeki dikey üç noktaya tıklayın. Açılan menüde, "Birlikte aç" seçeneğine tıklayın. Birlikte aç menüsünde, kaldırmak istediğiniz uygulamanın yanındaki "Daha fazla" düğmesine sağ tıklayın veya üzerine gelin. Açılan listeden "Birlikte aç'tan kaldır" seçeneğini seçin.
KS KS M M4RSS Centipat Katılım 16 Şubat 2024 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2024 #3 egerisen dedi: Başlat menüsünü açmak için "Başlat" düğmesine tıklayın veya Windows tuşuna basın. Birlikte aç menüsünü görmek için Başlat düğmesine tıkladıktan sonra, sağ üst köşedeki dikey üç noktaya tıklayın. Açılan menüde, "Birlikte aç" seçeneğine tıklayın. Birlikte aç menüsünde, kaldırmak istediğiniz uygulamanın yanındaki "Daha fazla" düğmesine sağ tıklayın veya üzerine gelin. Açılan listeden "Birlikte aç'tan kaldır" seçeneğini seçin. Genişletmek için tıkla... sağ üst köse derken ? Artı 0 Eksi
egerisen dedi: Başlat menüsünü açmak için "Başlat" düğmesine tıklayın veya Windows tuşuna basın. Birlikte aç menüsünü görmek için Başlat düğmesine tıkladıktan sonra, sağ üst köşedeki dikey üç noktaya tıklayın. Açılan menüde, "Birlikte aç" seçeneğine tıklayın. Birlikte aç menüsünde, kaldırmak istediğiniz uygulamanın yanındaki "Daha fazla" düğmesine sağ tıklayın veya üzerine gelin. Açılan listeden "Birlikte aç'tan kaldır" seçeneğini seçin. Genişletmek için tıkla... sağ üst köse derken ?
E egerisen Kilopat Katılım 13 Mayıs 2016 Mesajlar 134 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2024 #4 M4RSS dedi: sağ üst köse derken ? Genişletmek için tıkla... Şuan Windwos 10'um olmadığı için bakamıyorum fakat böyle yapıldığını hatırlıyorum. Bir de böyle bir yöntem buldum bunu da deneyin isterseniz : Başlat menüsünü açın. "Tüm Uygulamalar" seçeneğine tıklayın veya dokunun. Bunu yaparak, bilgisayarınızda yüklü olan tüm uygulamaların listesini görebilirsiniz. İlgilendiğiniz uygulamayı bulun ve üzerine sağ tıklayın. (Dokunmatik ekranlı cihazlarda, uygulamanın üzerine basılı tutun.) Açılan menüden "Bu aygıtta aç" veya "Aç" seçeneğine tıklayın. Ardından, "Bağlantıyı Kaldır" seçeneğine tıklayın. Artı 0 Eksi
M4RSS dedi: sağ üst köse derken ? Genişletmek için tıkla... Şuan Windwos 10'um olmadığı için bakamıyorum fakat böyle yapıldığını hatırlıyorum. Bir de böyle bir yöntem buldum bunu da deneyin isterseniz : Başlat menüsünü açın. "Tüm Uygulamalar" seçeneğine tıklayın veya dokunun. Bunu yaparak, bilgisayarınızda yüklü olan tüm uygulamaların listesini görebilirsiniz. İlgilendiğiniz uygulamayı bulun ve üzerine sağ tıklayın. (Dokunmatik ekranlı cihazlarda, uygulamanın üzerine basılı tutun.) Açılan menüden "Bu aygıtta aç" veya "Aç" seçeneğine tıklayın. Ardından, "Bağlantıyı Kaldır" seçeneğine tıklayın.