teqbn
Hectopat
Daha fazla
Başıma neler geldi. En son olarak buraya geldim. Ben Win 7'den win 10 guncelleştirdim ve bundan sonra sorunlar başladı. Geçen günler Bluestacka girdim sonra oyun felan indirdim işte oyun açılırken görüntü sunucu yanıt vermeyl kesti dedi ve kapandı. Sonra geri açtım pc'yi açılışta 1 kısa 2 uzun sesini veriyor, sonra fişini çekip bekledim düzeldi. Bu sorun win 10 geçtim geçeli oluyor fakat bu kadar ciddisini görmedim. Önceden kesti ve kurtuldu diyordu kapanma filan olmuyodu, sonra arastırdım felan ekran kartimin win 10 için olanını kurdum (nividia GT 320) Sonra bu sorun gitti fakat bu sorundan sonra Bluestack açılışta takılıyor. 4 saat bekledim sonra onu da araştırdım sil app olani sonra uygulama açıkken bida kur diyolardı kurdum sorun gitti. Bu sefer de oyunlar yukleniyorda kalıyor. Benim sorunlarım win 10'a her seyimin destekli olmasını istiyorum yani ekran kartı yon felan yardımcı olur musunuz? Aksi halde babamla papaz olacam. Önceden win 7'de iken bir yedekleme almıştık bilgisayarın ilk günu bide bunu nasıl yüklerim? Sorunlar çözülmezse babam bir şey yapıp yüklüyordu. Bios felan derseniz onada şifre koydum unuttum. Bios pilinden rest attım bu sefer de bios setup felan diyor biosa girmiyor yani ben eğer win 7'yi geri yüklersem gene win 10'a geçeceğim. Bana anca Recep abi yardımcı olur. Deli oldum nerseyse pcyi satacam o derece. PC ACER ASPİRE Z 3751. Yardım için gerekli olan herşeye cevap verebilirim. Yardım lütfen.
Son düzenleyen: Moderatör: