NVIDIA Windows 10 "Görüntü Sürücüsü Yanıt Vermeyi Kesti" Sorunu

Benim bilgisayarımın i5 versiyonu.:) Şansa bak. Sürücüleri güncelle bir daha sorunun olmaması lazım.
Hitman Absolution, Dota 2, League of Legends ve Warface oynuyorum bu soruna uzun zamandır rastlamadım. 1 -2 tane güncelleme gelmişti ekran kartına düzelmiş olabilir. Şahsen ben 355.82 sürümünü kullanıyorum şu anda böyle bir sorun olmadı. Windowsu sıfırlayabilirsen sıfırla düzelir büyük ihtimalle. Bende düzeldi.

Valla bilgisayara gelen her güncellemeyi yapıyorum şu ana kadar. Gelen her güncelleme NVIDIA GTX 860M için geldi. İntel sürücü için güncelleme uyarısı almadım hiç.

DDU ile ayarlardaki gibi driverleri silip GeForce'den 355.82'yi yükleyeyim yani direk?

Yeni sürücüye geçmeyin dedin, ben yeni sürücüden bir önceki sürümü kullanıyorum şuanda. O zaman DDU'ya ihtiyacım olur mu yine yoksa yeni güncelleme kurarken direk kurayım mı DDU ile silip mi kurayım ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni sürücüye geçmeyin dedin, ben yeni sürücüden bir önceki sürümü kullanıyorum şuanda. O zaman DDU'ya ihtiyacım olur mu yine yoksa yeni güncelleme kurarken direk kurayım mı DDU ile silip mi kurayım ?
Eski sürücüde sorun çıkmaz ise bu şekilde kalsın. Çıkarsa DDU ile siler yeni sürücüyü denersin.
Ayrıca İntel seni uyarmaz sen bulacaksın yeni sürücüyü.

Aynı hatayı bende alıyorum. Önceden hata verip kurtuluyordu sorundan ama şimdi hata verip siyah ekranda kalıyor. Nvidia yerine İntelin entegre ekran kartını kullanıyorum şuanda. Çözümü nedir ? Formattan sürücüleri yeniden yüklemeye her şeyi denedim.

Bendede bu sorun var. Mavi ekran veriyor (VİDEO_TDR_FAİLURE) diye. Çözerseniz çözümünü bizimlede paylaşın lütfen.
Çözümü zaten sosyalde sayfalarca var araştırırsanız bulursunuz.
Aynı hatayı bende alıyorum. Önceden hata verip kurtuluyordu sorundan ama şimdi hata verip siyah ekranda kalıyor. Nvidia yerine İntelin entegre ekran kartını kullanıyorum şuanda. Çözümü nedir ? Formattan sürücüleri yeniden yüklemeye her şeyi denedim.
Sırasına göre güncel olanları yüklemezseniz istediğiniz kadar yükleyin sonuç değişmez.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı