MSI MPG B550 GAMING Edge Wi-Fi 5100MHz(OC) RGB M.2 AM4 ATX model anakartım var.
Uzerınden kendi Wi-Fi'si ve Bluetooth'u vardır ayrıca Bluetooth aparatı almama gerek yok.
Ancak telefonu BT ile baglamaya calıstıgım zaman sürekli eslestiriyor baglamıyor nedeni ne olabilir sizce? Ha bire sureklı telefona kod yolluyor ancak baglantı kurulamıyor.
Driver - baska bir ayar vs... Bir şey mı yapmamız gerekmektedir?
Arkadaşlar Bluetooth bağlanmıyor, önce bağlandı ardından Discord'a girdim çalışıyordu kazara ctrl+r yaptım bir ekran geldi geldi kabul ettim. Bağlantı koptu sonra bende tekrar bağlanmaya çalıştım. Bağlanmayınca cihazı unutmayı denedim şimdi cihaza bağlanmıyor ne yapmam lazım? Aç kapa denedim...
www.technopat.net
Bu konuyu dener misiniz?(konuda verilen driverı kurmaya çalışmayın.)
MSI MPG B550 GAMING Edge Wi-Fi 5100MHz(OC) RGB M.2 AM4 ATX model anakartım var.
Uzerınden kendi Wi-Fi'si ve Bluetooth'u vardır ayrıca Bluetooth aparatı almama gerek yok.
Ancak telefonu BT ile baglamaya calıstıgım zaman sürekli eslestiriyor baglamıyor nedeni ne olabilir sizce? Ha bire sureklı telefona kod yolluyor ancak baglantı kurulamıyor.
Driver - baska bir ayar vs... Bir şey mı yapmamız gerekmektedir?
Powered by AMD Ryzen AM4 processors, the MSI MPG B550 GAMING EDGE WIFI offers perfect balance between appearance and performance with Wi-Fi, Extended Heatsink Design, Core boost, Pre-installed I/O Shielding and Mystic Light. Equipped with a PCI-e 4.0 slot
www.msi.com
Merhaba, eğer anakartın destek sayfasından bütün sürücüleri kurduysanız devam edelim. Yukarıya bıraktığım bağlantıdan destek sayfasına erişebilirsiniz. Eşleştiriyor ama bağlanmıyor derken neyi kastettiniz? Telefonunuzun marka modeli nedir? Bağlanmaktan kastınız bilgisayarınızla telefonunuzun doğrudan iletişim kuramaması mı yoksa dosya gönderip alamamak mı?