X XFEYYAZ Decapat Katılım 25 Haziran 2018 Mesajlar 97 15 Eylül 2018 #1 Arkadaşlar Windows 10 pro kullanıyorum. Wi-Fi çalışıyor fakat Bluetooth simgesi yok ve cihaz aramıyor. Intel'in sitesinden Wi-Fi - Bluetooth sürücüsünün güncelini indirip tekrardan yükledim sonuç hüsran. Yardımcı olursanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Eylül 2018
Arkadaşlar Windows 10 pro kullanıyorum. Wi-Fi çalışıyor fakat Bluetooth simgesi yok ve cihaz aramıyor. Intel'in sitesinden Wi-Fi - Bluetooth sürücüsünün güncelini indirip tekrardan yükledim sonuç hüsran. Yardımcı olursanız sevinirim.
Meraklı ve Araştırmacı Hectopat Katılım 1 Eylül 2016 Mesajlar 660 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2018 #2 Bilgisayarın masaüstü mü? Bluetooth'u neye bağlayacaksın? Artı 0 Eksi
airboss Hectopat Katılım 12 Şubat 2017 Mesajlar 722 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Makine Mühendisi Profil Kapağı 1522830363 15 Eylül 2018 #3 Sorun giderici sürücü arızalı derse yüklü olan sürüyücü kaldırmasına izin ver. Eski sürücü yüklenince sorunun düzelecektir. Artı 0 Eksi
Sorun giderici sürücü arızalı derse yüklü olan sürüyücü kaldırmasına izin ver. Eski sürücü yüklenince sorunun düzelecektir.
KS KS X XFEYYAZ Decapat Katılım 25 Haziran 2018 Mesajlar 97 15 Eylül 2018 #4 airboss dedi: Eki Görüntüle 331256Eki Görüntüle 331257 Sorun giderici sürücü arızalı derse yüklü olan sürüyücü kaldırmasına izin ver. Eski sürücü yüklenince sorunun düzelecektir. Genişletmek için tıkla... Bluetooth görünmüyor orada. Artı 0 Eksi
airboss dedi: Eki Görüntüle 331256Eki Görüntüle 331257 Sorun giderici sürücü arızalı derse yüklü olan sürüyücü kaldırmasına izin ver. Eski sürücü yüklenince sorunun düzelecektir. Genişletmek için tıkla... Bluetooth görünmüyor orada.
Meraklı ve Araştırmacı Hectopat Katılım 1 Eylül 2016 Mesajlar 660 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2018 #5 @XFEYYAZ Bilgisayarının bluetooth özelliği var mı? Artı 0 Eksi
KS KS X XFEYYAZ Decapat Katılım 25 Haziran 2018 Mesajlar 97 15 Eylül 2018 #6 Silinen üye dedi: Bilgisayarın masaüstü mü? Bluetooth'u neye bağlayacaksın? Genişletmek için tıkla... Masaüstü bilgisayarım anakartım bluetooth wifi destekliyor wifi kullanabiliyorum fakat bluetooth kullanamıyorum. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Bilgisayarın masaüstü mü? Bluetooth'u neye bağlayacaksın? Genişletmek için tıkla... Masaüstü bilgisayarım anakartım bluetooth wifi destekliyor wifi kullanabiliyorum fakat bluetooth kullanamıyorum.