Windows 10 Bluetooth Cihazları Bulamaması

razdrovya

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar,
Acer Aspire E5-571G-52S1
model notebook kullanıyorum. Bluetooth kulaklık aldım. Ne denediysem olmadı. Acer'in sitesinde model girerek driverler yüklenebiliyor ama hepsini yükledim, sonuç aynı. Bluesoleil diye bir program yükledim. Bir şey bulamadı. İnternette birkaç ayar var ne yaptıysam olmadı. Driver booster kullanıyorum ondan hariç aygıt yöneticisinden de baktım güncel gözüküyor. Nerede yanlış yapıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Driver Booster'ı kullanmanı önermem defalarca mavi ekran yemişliğim var onun yüzünden, temiz bir format deneyebilirsin veya "Aygıt Yöneticisi > Bluetooth > Sürücüyü güncelleştir > Sürücü yazılımı için bilgisayarımı tara > ... seçmeme izin ver'e tıkla uyumlu donanımları göster tikini kaldırıp BlueTooth'un üretici ve modeli seçip ileri'ye tıkla

İlgin için teşekkür ederim. Sorunu çözdüm, acerin sitesinden indiriyordum driveri, birde farklı biryerden indireyim dedim. Kurulu olanı kaldırıp diğerini kurdum düzeldi.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı