Windows 10 Bluetooth Mikrofon Sorunu

Fatic

Centipat
Merhaba arkadaşlar Windows 10 kullanıyorum bütün sürücülerim ve Windows güncel durumda. Bluetooth kulaklıklarım telsiz gibi çalışıyor, konuşurken ses kesiliyor mikrofonu kullanmayınca ses tekrar geliyor. Sorunumu tam olarak açarsam Bluetooth ile bağladığım kulaklıklarda mikrofon ve ses aynı anda çalışmıyor. Bluetooth kulaklığı tanıttığım zaman ses denetim masasına kulaklığın ismi ve hands-Free olmak üzere iki seçenek çıkıyor. Normal kulaklığı seçersem kulaklık gayet iyi ses veriyor ama mikrofonu devreye girince otomatikman ses kesiliyor, hands Free seçersem ses çok kötü oluyor ama mikrofon çalışıyor araştırdım ama bir çözüm bulamadım ne yapmalıyım?

Bluetooth kulaklarda sesi çift taraflı aktarmak için düşük kalite moduna geçmek zorundasınız olan şey o. Belirli bir aktarım hızınız var, bunu ya tek taraflı alacaksınız ya da ikiye bölüp hem aktarma hem alma yapcaksınız ki buda kullandığınız veri miktarını dolayısı ile ses kalitesini etkiler. ben mikrofonu bilgisayarda bırakıp kulaklığı kablosuz kullanıyorum bu da bir çözüm.

Bluetooth kulaklarda sesi çift taraflı aktarmak için düşük kalite moduna geçmek zorundasınız olan şey o. Belirli bir aktarım hızınız var, bunu ya tek taraflı alacaksınız ya da ikiye bölüp hem aktarma hem alma yapcaksınız ki buda kullandığınız veri miktarını dolayısı ile ses kalitesini etkiler. ben mikrofonu bilgisayarda bırakıp kulaklığı kablosuz kullanıyorum bu da bir çözüm.
Akıllı telefonlar bu hızı nasıl sağlıyorda PC sağlayamıyor?Yazılımsal bir sorun bence bir program vs ile çözülebilir mi merak ettiğimden konuyu açtım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı