Windows 10 bölge ve dil seçme menüsünde kaldı

frkomraydn

Femtopat
Daha fazla  
Format atarken bölge ve dil seçme menüsünde takılı kaldı, yeniden başlatmama rağmen hala aynı yere geliyor.

Zaten ileri demeden orayı geçmesi mümkün değil.

Merhaba konuyu tekrar gündeme getirmeliyim. Çünkü tam olarak aynı sorunu yaşıyorum. Dil seçimi, klavye seçimi için wifiye bağlı olduğunuza emin olun bir sorunla karşılaştık ve bunu güncelleme ile çözebileceğimizi düşünüyoruz uyarısı alıyorum. Ve 1 gündür uğraşıyorum resmen. Halen aynı yere döndürüyor. Bugün en az 2 kez tekrar en baştan tüm sürücüleri de silecek şekilde format atmaya çalıştım sırf şu ekranı geçebileyim diye ama gelip şu klayve ve dil seçimi ekranında kaldı her seferinde
Düzelttim arkadaşlar. Yardımınız için teşekkürler

Dün ailemin uzun süredir kullanılmayan bilgisayarını açtım win şifremi girerek. En son güncelleme geldi ve güncellemeyi yap kapat seçeneğini seçip kapattım. Sabah açtığımda dün yazıp açtığım şifreyi kabul etmedi. Evde benden başka şifreyi değiştirebilecek bilgisi olan da yok. Şifre sıkıntısını aşamayınca mavi ekrandaki format seçeneğine ulaşmaya çalıştım. Her seferinde hesabın şifresini istedi fakat (nasıl olduğunu tam anlamasam da)tüm diskteki verileri sil seçeneğine ulaşıp formata başladım. Ta ki %73'tü sanırım klayve ve dil seçeceğimiz ekrana gelince takıldı kaldı. İnternete bağlanıp güncelleme ile çözebileceğini düşündükleri bir hata oluşuyormuş açıklamalarında öyle yazıyor. Ve tüm gün probleme çözüm aramama rağmen çözüme ne yazık ki ulaşamadım. USB bellek ile iso dosyasını yüklemem de mümkün değil tek bilgisayar var. Bu ekranı geçmenin başka bir yolu var mı?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…