Çözüldü Windows 10 Boot etmeme sorunu 0xc0000000f

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Dangerous

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Windows 10 1607 kullanmaktayım.
Sistem SSD üzerine kurulu. Dün CD-RW HDD dönüştürücü alıp eski HDD'mi ekledim. Sorunsuz olarak çalışıyordu.

Ta ki ben BIOS'a girip ayarları default edene kadar. Şu anda bilgisayar açılmıyor ne yapmam gerekiyor?

Aldığım hata; 0xc000000f

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 10 1607 kullanmaktayım.
Sistem SSD üzerine kurulu. Dün CD-RW HDD dönüştürücü alıp eski HDD'mi ekledim. Sorunsuz olarak çalışıyordu.

Ta ki ben BIOS'a girip ayarları default edene kadar. Şu anda bilgisayar açılmıyor ne yapmam gerekiyor?

Aldığım hata; 0xc000000f
Selamlar,

Sata modunu ahci olarak ayarlayın. Muhtemelen açılması gerekiyor eğer açılmazsa diğer seçenekleri denemeniz gerekecek.

Kolay Gelsin..

Sorunu çözdüm arkadaşlar cevaplar için teşekkür ederim.

Daha önceden kullandığım harddiskin
Sistem kurtarma bölümleri olduğu için sanırım SSD'deki işletim sistemiyle çakışıyordu.

HDD'mi komple "clean all" komutu ile biçimlendirdim. (500GB yaklaşık 2 saat sürdü.)

Sonrasında disk yönetiminden D: olarak atadım şuan sorunsuz olarak kullanıyorum.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı